Új, mindenki számára elérhető ruhamárkát tervezett Kárpáti Rebeka

-

A Tv2 műsorvezetője már kislányként szeretett a divat világában forgolódni, a saját ruhamárkáját mégsem az extremitás, hanem a letisztult, mindenki számára alapdarabként hordható kollekció jellemzi. A KINDA  több éves tervezés és kivitelezői munka eredményeként debütált. 

A márka bemutatását a vírushelyzet miatt online követhették az érdeklődők, ahol Rebeka bemutatta a kollekciót, a KINDA sexy, KINDA comfy, KINDA basic ruhákat. A KINDA azoknak kínál megoldást, akik a mindennapi élet összes területére alkalmas öltözetet keresnek és fontos számukra, hogy jó minőségű, kényelmes, letisztult és mindennel variálható ruhákat hordjanak. Semmi filtter, semmi felirat, semmi felesleges logó…mondta el a tervező a bejelentéskor.

“Szeretem a divatot, de a rohanós hétköznapok alkalmával nem tudok vele sok időt tölteni. Közel 10 éve dolgozom a médiában, a szépségiparban, modellként rengeteg márkával dolgoztam már együtt így a folyamatos tanulás, tapasztalatszerzés után kialakult a saját stílusom, ami letisztult, nőies, de kényelmes alapdarabokból áll. Mivel nem volt nagyon olyan márka Magyarországon, ami teljes mértékben beleillett volna az elképzelésembe, ezért rengeteg munkával és tervezéssel remélem hiánypótló ruhákat sikerült alkotnunk, amit mindenki szeret majd hordani! Olyan egyedi gyártású, minőségi alapdarabokat készítünk, amik könnyen kombinálhatóak, a csinosabb ruhákhoz tartozó magassarkút bármikor lecserélheted egy laza sneakerre, ha úgy tartja kedved. És úgy is jól mutat majd. Nem leszünk fast fashion márka, fontos nekünk a fenntarthatóság, így az is, hogy a KINDA ruhákat minél több ideig hordani tudják, az aktuális trendektől függetlenül. Sőt, pár ruhánk újrahasznosított anyagokból készült, valamint minden rendelésünket biológiailag lebomló futártasakban szállítjuk.”– emelte ki a bejelentésében Kárpáti Rebeka

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!