Új marketing vezető a Mercedes-Benz Hungária élén

-

Horváth Bence váltja Kozári Edinát a Mercedes-Benz Hungária marketingcsapatának élén augusztus 1-től.

Az új vezető feladata lesz a személyautó, a nagyhaszonjármű és az after sales üzletágak marketingtevékenységének teljes körű irányítása. A szakember a hagyományos marketingaktivitások mellett a jövőbemutató online és CRM-megoldások minél hatékonyabb kihasználását tűzte ki célul.

Horváth Bence nemzetközi marketing szakirányú közgazdász végzettséggel rendelkezik, 15 éve dolgozik marketing és PR területen, ebből 9 évet az autóiparban tevékenykedett. Széles körű tapasztalattal rendelkezik prémium márkák marketing és kommunikációs tevékenységek tervezésében és megvalósításában. 6 éve a Mercedes-Benz hazai importőrének PR-menedzsere.

Az új marketingvezető munkája fókuszába helyezi, hogy a márka az autóipar kihívásokkal teli időszakában is megőrizze vezető szerepét – gyorsan reagálva a piaci változásokra, hatékony és innovatív marketing és kommunikációs megoldásokat alkalmazva.

A korábbi vezető, Kozári Edina, 22 évig tevékenykedett a Mercedes-Benz Hungária Kft.-nél. 1998-ban a PR területén kezdte karrierjét a cégnél, majd 2012-ben vette át a marketingosztály vezetését, 2019-től pedig marketing és PR-igazgatóként irányította a területet.

Forrás: Médiapiac

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!