spot_imgspot_img
spot_img

Ma van a Tűzoltók napja! Győrfi PÁl elárulta egy titkát

-

Article Top Ad (AdSense)

Tűzoltók napján Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője lerántotta egy régi titkáról a leplet. Még egy pálya közel állt a szívéhez, ám a mentőzés mellett döntött.

Bár egy percig sem ingott meg abban a gyerekkori elhatározásában, hogy egy szép napon mentősként szeretne dolgozni, a tűzoltók veszélyes és sokszor látványos pályája is  elvarázsolta.  Csodálta a munkájukat, amit mentősként még inkább felértékelt, hisz számos balesetnél dolgozott velük együtt. A Tűzoltók napja alkalmából kedves sorokkal emlékezett meg róluk a közösségi oldalán.
„Mindig mentős akartam lenni, de már gyerekkoromban szívből csodáltam a tűzoltókat is. Aztán később szolgálatban, a sok szörnyű helyszínen és kemény helyzetben tanultam meg igazán tisztelni őket. A feladat iránti alázatukért, a csapatszellemért, a rátermettségükért. Természetesnek vesszük, hogy ha baj van, segítenek, ők oda rohannak, ahonnan már mindenki más csak menekül. Gondoljunk ma hálás szeretettel a tűzoltóinkra! Megérdemlik.”

Győrfi Pállal korábban készült interjúnkat itt olvashatjátok.

A hét cool személyisége: Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat Szóvivője

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!