spot_imgspot_img
spot_img

Tücsi: Legbelül mindig is fiús lány voltam

-

Article Top Ad (AdSense)

Karrierjének buktatóiról, kislányához fűződő különleges kapcsolatáról és életének legsötétebb időszakáról is nyíltan vall a JOY magazin legújabb lapszámában Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi. A 35 éves tévés és youtuber pályafutását egy véletlenszerű szépségversenynek köszönheti, habár magát legbelül fiús lánynak gondolja, akitől korábban mi sem állt távolabb, mint a modellkedés és a reflektorfény.

Élete legdrámaibb időszakáról, magzatának elvesztéséről is szokatlan őszinteséggel vallott Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi a JOY magazin legfrissebb számában. Vetélése után eleinte magát hibáztatta, az önmarcangolásnak végül tudatosan vetett véget. „A Nara előtti vetélést úgy fogtam fel, hogy Narusnak kellett hozzám leszületnie. Férjemmel, Sofron Istvánnal összekapaszkodtunk, és sok közös élményt átélve jutottunk túl a baba elvesztésén. Mindennek van oka, de erre csak akkor jön rá az ember, ha valóban képes lesz az elengedésre” – mondta el Tücsi, aki úgy érzi, kötelessége a történtekről beszélni, hogy a sorstársak ne érezzék olyan egyedül magukat a fájdalmukkal, mint ő a kórházi ágyon. „Rengeteg nőt érint, hogy elveszíti a babáját, együtt ennek a feldolgozása is könnyebb.”

Habár a közösségi oldalain százezrek követik Tücsiék mindennapjait, kislányát a technikai eszközöktől távol tartja. Már az eleje óta nagyon tudatos szülő volt e téren, náluk nincs se tévé, se mesenézés a telefonon. „Fontos volt, hogy Nara ezek nélkül is képes legyen létezni, amire szabályokat is hoztunk. Ameddig tudom, addig szeretném, ha enélkül fejlődne a személyisége, aztán persze el fog jönni az az idő is, amikor engednem kell ezekben.”

Tücsi nemcsak az anyaságról, hanem pályája kezdetéről is számos érdekességet árult el. Habár sok szépségversenyen vett részt az egzotikus szépség, ezekhez és a modellkedéshez eleinte semmi kedve nem volt. „Az első szépségverseny is csak „beesett” az életembe. Legbelül mindig is fiús lány voltam. Sokkal jobban érdekeltek az autók, az autóversenyek, a gyorsaság. Kicsit sem voltam tipikus szépségkirálynő-alkat. A második szépségverseny már egy tudatos döntés volt, ugyanis ott már az volt a célom, hogy kapcsolatokat tudjak építeni, és a tévézés felé vegyem az irányt.”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!