Tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián

-

Négy rendőrautó és mentőautó jelent meg péntek reggel Berki Krisztián IX. kerületi lakásánál. A focikapusból lett médiasztár mindössze 41 éves volt.

A környéket és a lépcsőházat lezárták a rendőrök, és megkezdődött a nyomozás az ügyben. Egyedül azok mehetnek be a társasházba, akik ott laknak. Az értesülések szerint a házban lakók már napok óta lehetett vitatkozást, ordibálást hallani a házban, és már korábban is jártak kint a rendőrök.

Az Origo helyszíni tudósítója szerint a helyszínen van Berki Krisztián felesége, Mazsi, illetve közben megérkezett a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is.

A lapnak az esettel kapcsolatban annyit mondott a rendőrség, hogy haláleset történt, de idegenkezűség nem merült fel, szóval nem gyilkosságról van szó.  Az információt a rendőrség a Blikknek is megerősítette.

Mi több: Berki Krisztián felesége nyújtotta a biztos hírt a Borsnak: „Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt.” – mondta Berki Renáta -„Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!