TOP 10 legszexibb sztárpasi 2022-ben

-

Novemberben a People magazin Amerika Kapitányt, vagyis Chris Evanst választotta az év legszexibb pasijának. De mit szólnak hozzá a nők?

 

Végeztem a Facebookon egy kis kutatást, hogy megtudjam: mennyire elégedettek a hölgyek az eredménnyel. Ennek okán nemcsak az derült ki, hogy Chris Evans maga mennyire szexi vagy nem szexi, de sokan nem tartották magukban azt: szerintük ki a legszexibb sztárpasi!

Mutatom az eredményeket:

Henry Cavill

A legtöbb nő szívesen eltöltene egy estét a Vajákkal, Acélemberrel, Sherlock Holmes-szal, ha úgy tetszik. Henry Cavill tagadhatatlanul Hollywood egyik legszexisebb férfija, aki nemcsak egy simára borotvált, markáns arcú szexifiú, hanem egy hihetetlen tehetséges pasi is, hiszen folyamatosan kasszasikerekben szerepel.

Tom Hardy

Tom Hardy kitartóan bevette magát a hölgyek szívébe. A masszív megjelenése, a kidolgozott teste, a rosszfiús tekintete töretlenül hódít. Ő is kétségkívül az egyik legszexisebb pasi a világon, aki kiváló színész is, jusson csak eszünkbe a Legenda, a Venom, vagy a Mad Max.

Channing Tatum

Na, ki az, aki még lazán eléri, hogy a lányok lábai megremegjenek, ha feltűnik? Hát Magic Mike-nak! Akár vetkőzik, akár táncol, a Step up, és a Kedves John! filmek sztárja is megolvasztja egy csokor nő szívét a kisfiús mosolyával, meg az acéltestével.

Chris Hemsworth

A Marveles pasik minden kétséget kizáróan szexi fiúk. De akivel tényleg szívesen romantikáznának, az nem más, mint Thor, vagyis Chris Hemsworth. Az egyik legmenőbb hollywoodi sztár, világító kék szemeivel és ugyancsak tehetséges színész, ahogy mindenki más is ezen a listán. A Bosszúállók, a Hófehérke és a vadász és A pók feje sztárja valószínűleg a legnépszerűbb szuperhős a nők körében.

Hugh Jackman

Nem számít, hogy Hugh Jackman már rég az ötvenes éveit tapossa, ugyanúgy rajonganak érte a nők. Az X-Men filmekből ismert Logan szerepe hozta meg neki az áttörést, és olyan szuper filmekben láthattuk, mint a Van Helsing, az Ausztrália, vagy a Tökéletes trükk. Sok nő szerint ő egy igazán nagybetűs férfi.

Chris Evans

Igen, maga a People győztese is felkerült a listára, de egyáltalán nem elsöprő győzelemmel. Valóban, sokaknak tetszik, de egyáltalán nem úgy festett a kommentek alapján, mint aki kenterbe verhetné Henry Cavillt vagy Tom Hardy-t, sőt, egyesek azt mondták: kifejezetten nem jön be nekik.

Ryan Reynolds

Ryan Reynoldsnak is elég lenne megeresztenie egy kisfiús mosolyt, és azonnal lenne vacsorapartnere. A Zöld Lámpás, a Sokkal több mint testőr valamint Deadpool sztárja híresen jó férj és családapa, és Hollywood egyik álompárját alkotja Blake Lively-val, aki minden bizonnyal a világ egyik legirigyeltebb nője.

Robert Downey Jr.

Bármily meglepő is legyen, van itt még egy Marveles, méghozzá az egyik legnépszerűbb alak: Vasember. Robert Downey Jr. is számtalanszor bizonyította: nemcsak végtelenül sármos, hanem piszok jó színész is, hiszen az egyik legkarakteresebb Sherlock Holmest adta a sok-sok Bosszúállós, Vasemberes filmek közepette.

Michele Morrone

Meglepő vagy sem, de a 365 nap filmekből ismert szexi maffiózó is felkerült a listára. A modell és színész nagyon is megnyerő pasinak számít, igazi alfahímnek, a macsós kisugárzásának és izmos testének köszönhetően is.

Jeffrey Dean Morgan

Jeffrey Dean Morgan sem mai csóka, de mégis sokan bírják a Walking Dead rosszfiúját. Valószínűleg őt is megáldotta a sors azzal a szuperképességgel: ahogy öregszik, úgy lesz egyre szexibb. De nemcsak ellenállhatatlan külsejével, hanem remek filmjeivel is megörvendezeti a nőket, mint a Démon doboz, A futár, és ott van még az Odaát sorozatban betöltött szerepe is.

Akik nem kerültek fel a listára, de szintén nem hajtanák el őket hölgyek: Tom Ellis, Liam Hemsworth, Regé-Jean Page, Jensen Ackles, Ryan Gosling, Bradley Cooper, Sam Heughan, Travis Fimmel

képek: pinterest

10 dolog, amit nem tudtál Ethan Hawke-ról, akiért megvesznek a nők

A 10 legjobb Hugh Jackman-film

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!