spot_imgspot_img
spot_img

Töltsd káromkodó negyedikesekkel a Valentin-napot!

-

Article Top Ad (AdSense)

Rendhagyó Valentin-napi éjszaka az ország legnépszerűbb humorcsatornáján! A szerelmesek ünnepén ugyanis idén az örök coloradói kisiskolások, a verbális polgárpukkasztás legnagyobbjai, a South Park hősei kapják a fő fókuszt, és ajándékozzák meg a nézőket pár tucat új, ütős poénnal.

Minden idők egyik legnépszerűbb animációs vígjáték-sorozatának legfrissebb, 26. évadja ugyanis február 14-én, 23:55-től debütál a Comedy Centralon.

Tavalyi, jubileumi szezonja után, a tengerentúli premiert követően alig egy héttel hazánkba is megérkezik a South Park vadonatúj évadja! Már az első epizód ütősnek ígérkezik, hiszen Stan, Kyle, Kenny, Cartman, valamint a többi, bárdolatlan stílusú és mocskos szájú szereplő az utóbbi hónapokban antiszemita kijelentéseivel botrányokat kavaró Kanye Westből, illetve a rapper közösségi médiából való kitiltásából, majd visszafogadásából is viccet csinálnak a tőlük megszokott stílusban. A Cupid Ye című első részben – utalva Kanye West közösségi médiás becenevére, a Ye-re – előkerül Cartman egyik képzeletbeli alteregója, Cupid Me, aki szerelem helyett viszályt szít a gyerekek között.

A huszonhatodik évfolyamból hat epizódot láthatnak a nézők heti bontásban, kezdetben feliratos verzióban, azonban hamarosan szinkronnal is élvezhetik a produkciót. A rajongóknak pedig továbbra sincs okuk aggodalomra, hiszen az alkotók, Matt Stone és Trey Parker már tavaly aláírták a sorozat 30. évadjáig szóló szerződést, így a sorozat fanatikusai 2027-ig biztosan nem maradnak új South Park részek nélkül.

Az 1997 augusztusában indult rajzfilmsorozat hősei, a coloradói örök negyedikesek és társaik polgárpukkasztó humorukkal lopták be magukat a nézők szívébe, így lett az animációs széria minden idők egyik legsikeresebb tévés produkciója. Az egyedi, közéleti és világpolitikai hírekre is szatirikus humorral reflektáló produkció pedig mit sem vesztett népszerűségéből. Töretlenül vezeti a nézettségi listákat és zsebeli be a különböző elismeréseket; többek között 5 Emmy- és egy George Foster Peabody-díjat is a magáénak tudhat.

A South Park 26. évadának előzetese az alábbi linken elérhető.

South Park: 26. évad február 14-én 23:55-től a Comedy Central műsorán!

Idén még a magyarokat is eltalálhatja Ámor nyila

Íme a Matild Palace Valentin-napi ajánlata

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!