Titokban összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck

-

Váratlan bejelentés a sztárpár női tagjától: Jennifer Lopez és Ben Affleck hétvégén egy Las Vegas-i kápolában kimondták a boldogító igent!

Kimondták az igent

A TMZ nevű amerikai bulvárlap megszerezte az eredeti házassági jegyzőkönyvet, melyet Nevadában, Clark megyében kelteztek szombaton. Rajta két aláírás szerepel: az Benjamin Geza Affleck-től a másik  Jennifer Lynn Lopez-től származik.

A dokumentum szerint a szupersztárok, Ben Affleck és Jennifer Lopez – akiknek kapcsolata már a 2000-es évek eleje óta rengeteg médiafigyelmet vonzott – szombaton házasodtak össze Las Vegasban. Azóta a hírt Jennifer Lopez is megerősítette hírlevelében.

A Bennifer néven ismert szerelmesek éjfél után nem sokkal érkeztek egy Las Vegas-i kápolnához, név szerint a Little White Wedding Chapelben fogadtak örök hűséget egymásnak. Mindkettejüknek születtek gyerekeik előző házasságaikból, ők is jelen voltak a ceremónián.

„Vegasba repültünk, négy másik párral sorban álltunk az engedélyért. Éjfélig volt nyitva a kis fehér esküvői kápolna, néhány perccel éjfél után tudtunk csak megérkezni. nagyon kedvesek voltak, tovább nyitva maradtak a kedvünkért. Életünk legjobb éjszakája volt” – összegezte Lopez az On the JLo című rajongói hírlevelében az esküvőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olivia | @jlo follows ✨ (@jlow0rld) által megosztott bejegyzés

Az esküvői outfit

A színésznő-énekesnő hozzátette hogy egy régi filmből származó ruhát viselt a nagy napon, Affleck pedig saját zakóját hozta magával. A szertartás hagyományoknak megfelelően zajlott, először felolvasták esküvői fogadalmukat, majd gyűrűt cseréltek.

„Megcsináltuk. A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. És kiderült, hogy a szerelem türelmes is. Akár húsz évig is vár.” – tette hozzá Lopez. A páros 17 évet töltött külön, mielőtt tavaly újjáélesztették kapcsolatukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mirror Now (@mirrornow_in) által megosztott bejegyzés

Húsz évet vártak az igenre

A TMZ már megkaparintotta a házassági jegyzőkönyvet, azóta Lopez is megerősítette a frigyet, de Ben Affleck még nem nyilatkozott nyilvánosan az ügyről. A pár áprilisban jelentette be eljegyzést egy videóban, ahol Lopez egy óriási zöld eljegyzési gyűrűt viselt.

A híres pár a 2003-as Gengszter románc című romantikus vígjáték forgatásán ismerkedett meg egymással. Randevúzni kezdtek, és a 2000-es évek elején egyszer már eljegyezték egymást. 2003-ban a „túlzott médiafigyelem” miatt elhalasztották az esküvőjüket, és hónapokkal később felbontották az eljegyzést is.

Ezt követően külön utakon jártak, Affleck feleségül vette Jennifer Garner színésznőt, Lopez pedig Marc Anthony énekessel kötött házasságot. A koronavírus-járvány idején a régi szerelmesek újraélesztették kapcsolatukat, 2021 tavaszán a randevújukról készült képek ellepték az internetet. A kapcsolat felmelegítése úgy tűnik happy enddel végződött, a sztárpár szombat óta férj és feleség.

Forrás: NY TIMES, 444

5 jó film Jennifer Lopez főszereplésével

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!