spot_imgspot_img
spot_img

Titkok, amiket nem tudtál Jared Letoról

-

Article Top Ad (AdSense)

Jared Leto sokszínűségét nehéz szavakba önteni. Már több, mint 20 éve foglalkozik színészettel, ahol a létező legkülönfélébb szerepeket játszotta már el. Láthattuk már reménytelen drogfüggő fiatalként, Jokerként, valamint transzvesztitaként is. Mindemellett a világhírű 30 Seconds To Mars nevű rockbanda tagjaként egyengeti zenei pályáját is. Mi rejtőzik egy hozzá hasonló multitálentum életében? Cikkünkben ennek járunk utána.

Jared + Cameron

2000-ben Leto eljegyezte akkori barátnőjét, az akkoriban világsztárnak számító Cameron Diazt. A színésznővel két évig jártak jegyben, az esküvőre végül azonban sosem került sor.

Vakság

A 2017-es Szárnyas fejvadász 2049-ben Leto egy vak tudóst alakított, a szerepre való felkészülést pedig rendkívül komolyan vette. Olyannyira, hogy a forgatáson olyan speciális kontaktlencsét hordott, amelyek teljesen leblokkolták a látását, így ténylegesen „vakon” láthattuk őt a film jeleneteiben. Leto később elárulta, hogy ezzel a módszerrel szerette volna minél hitelesebben hozni a rászabott látássérült karaktert. Külön érdekesség, hogy a filmet Magyarországon forgatták.

Kép: Flickr

DiCaprio, a barát

Pályatársai közül Leonardo DiCapriót tartja az egyik legjobb barátjának. A két sztár hasonló nézeteket vall: fontosnak tartják a klímaválságot, az állat -és környezetvédelmet. Ezek a közös témák hozták őket össze, több ezzel kapcsolatos konferencián és demonstráción láthattuk őket.

A leghosszabb turné

Leto számos díjat és elismerést bezsebelt már, de tudtad, hogy egy Guiness-világrekorddal is büszkélkedhet? A leghosszabb koncertturnéért járó díjat 2011-ben nyerte el, miután több, mint két évig lépett fel folyamatosan a bandájával. Ez az időszak több, mint 300 koncertet foglal magába.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!