Tinisztár és SuperBowl-ikon lesz a zöld trutyival borított KCA házigazdája!

-

Kevesebb, mint egy hónap múlva ismét zöldbe borul a gyermekcsatorna, ugyanis április 9-án újfent megrendezik a fiatalabb korosztály kedvenc díjátadóját, a Nickleodeon’s Kids’ Choice Awards-ot. A sztárok megérdemelt jutalma a szobor mellett elmaradhatatlan „ajándék”, a már ikonikussá vált zöld slime, mely a legváratlanabb pillanatban borítja be őket a színpadon. Az idei gála házigazdáját egy szenzációs duó alkotja: az iCarly-val befutott színésznő, Miranda Cosgrove az NFL szupersztárjával Rob Gronkowskival szórakoztatja a nézőket ezen a különleges estén. A magyar jelöltek közt Illés Fanni, Milák Kristóf, Pap Dorci és Palkovics Zóra számíthat győzelemre.

A Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards-on a tinik legnagyobb kedvenceit díjazzák, többek közt zenei, filmes és sportolói kategóriákban. Mint minden évben, idén is kimagasló tehetségek alkotják a jelöltek listáját. 2022-ben első alkalommal szerepel a zenei jelöltek között Olivia Rodrigo, Saweetie, The Kid LaROI és Doja Cat, a színésznőknél pedig Elizabeth Olsen és Awkwafina debütál a Nickelodeon díjátadóján. Négy jelöléssel Taylor Swift, Adele, a Veszélyes Osztag, a High School Musical: The Musical: The Series, az iCarly, a Cobra Kai és a SpongyaBob: Spongya szökésben állnak a lista élén.

A díj sajátja, hogy itt a rajongók szava dönti el, kihez kerülnek a mutatós, narancssárga léghajók. Nincs ez másképp a magyar sztároknál sem: itthon az Exatlon Hungary-ben megismert sportoló, Pap Dorci, a magyar TikTok egyik kiemelkedő alakja, Palkovics Zóra, valamint két olimpiai bajnok úszó, Illés Fanni és Milák Kristóf neve szerepel a jelöltek között.

A KCA történelme során a káprázatos estét most először több mint ezer nagyszerű és váratlan zöld slime-zuhatag fogja színesíteni, valamint tucatnyi mókás csíny várja a gyerekek kedvenc sztárjait.

„A Kids’ Choice Awards egy igazi egyedülálló show, rengeteg szupersztárral, kacagással és persze temérdek zöld trutyival. A Nickelodeon mindig is a családom volt, és Gronkkal együtt vezetni ezt az ikonikus műsort egy páratlan élmény lesz!” – árulta el Miranda Cosgrove, az est egyik házigazdája.

Társa a bajban, Rob Gronkowski amerikaifutball-játékos így nyilatkozott: „A szívem mélyén még mindig gyerek vagyok, így az év legnyálkásabb díjátadójának társ-műsorvezetőjének lenni hatalmas megtiszteltetés. Alig várom, hogy azt a jókedvet tudjam biztosítani az otthon ülő gyerekeknek, amit én is érzek!”

A fergeteges gálát a magyar tévénézők április 13-án 18:30-as kezdéssel láthatják a Nickelodeon csatornáján. Ismétlések április 14-én 08:30-tól, valamint április 16-án 16:15-től.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!