spot_imgspot_img
spot_img

Bejglivel jelentek meg a kórházban a színészek

-

Article Top Ad (AdSense)

A Bethesda Gyermekkórház lakói számára is közeleg a Karácsony, és sokuk Szenteste sem hagyhatja el a kórtermeket.

Az intézmény dolgozói mindent megtesznek, hogy számukra is minél meghittebbek legyenek az ünnepek, és ebben szerencsére egyre többen igyekeznek segíteni munkájukat. Rékasi Károly, Pikali Gerda és a tej-, glutén,- és szójamentes ToTu-bejgli készítői is e célból érkeztek a Bethesda utcába.

– A ToTu egy tojásfehérjéből készült tejtermék helyettesítő termékcsalád, amellyel a túrót, sajtkrémet, tejfölt, tejet, sőt, a gyümölcsös joghurtot is tudják helyettesíteni a tejfehérje-allergiások vagy alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú ételekkel táplálkozók mint a cukorbetegek. A Mentes Cukrászüzemben pedig Oltványi Zsolt vezetésével a ToTu és más tej-, glutén-, és szójamentes alapanyagok felhasználásával elkészítették a Mentes ToTu bejglit, hogy a karácsonyi sütizés tényleg mindenki számára feledhetetlen, ízgazdag élmény lehessen – mondta Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök, a ToTu termékek gyártójának részéről.

A látogatók a kórház összes kis lakójának hoztak a finomságokból, és egy lélekemelő, felejthetetlen séta, beszélgetéssorozat során adtak kóstolót az édességekből, és a csodálatos színész házaspár révén lelki eleséget a gyermekeknek. Mindenki egyet értett abban, hogy a következő találkozásig nem kell jövő karácsonyig várni.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

www.mentesen.com

Így készíthetsz egészséges bejglit

Cupcake – a tortácska, amit imádunk

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!