spot_imgspot_img
spot_img

Tejhelyettesítő termékekkel az egészséges életért

-

Article Top Ad (AdSense)

Manapság egyre többen figyelnek az egészségükre és az alakjukra, ezért a megfelelő táplálkozást és sportot előtérbe helyezik. Sokan küzdenek ételérzékenységgel, ami miatt több mindenről le kell mondaniuk. Viszont létezik egy olyan megoldás, amely laktóz-érzékenyek, sportolók valamint a fogyni vágyók számára ideális. A ToTu tojásfehérje termékcsalád ideális helyettesítője a hagyományos tejtermékeknek: tejnek, túrónak, tejfölnek és a vajkrémnek. Tojásfehérjéből készülnek, így laktózmentesek, és a magas fehérjetartalomnak illetve az alacsony szénhidrát- és zsírtartalomnak köszönhetően optimális mindenki számára.

Az innovatív, 100% magyar tulajdonú 30 éves Capriovus Kft. fő tevékenysége a tojásfeldolgozás, tojástermékek gyártása, tojáscsomagolás, illetve a feldolgozás során keletkező melléktermékek hasznosítása. Dr. Németh Zoltán, ügyvezető igazgató 1991-ben 77 hektáros földbirtokkal kezdte feleségével együtt, kihasználva a lehetőséget, hogy Magyarországon még nem hódított teret ez a fajta ipar. A cég azóta is családi vállalkozásként működik: Németh Zoltán két fiával dolgozik együtt. 

– Üzemeinkben gyártunk különböző pasztörizált tojáslé, szárított tojáspor, tisztított főtt tojás, főzött tojásrúd és fertőtlenített héjú tojás terméket. Tojáscsomagoló telepeinken étkezési friss tojás válogatásával és csomagolásával foglalkozunk. A feldolgozás során keletkező melléktermékek, a tojáshéj és a takarmány tojáspor hasznosításával elsősorban hobbiállatok részére kifejlesztett takarmány termékeket állítunk elő – részletezte Németh Csaba, aki a fejlesztésekért felel, és együttműködik a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE), ahol a tanulókkal együtt több előremutató módszert és terméket alkottak meg. Ezek közül a ToTu tojásfehérje termékcsalád a legjelentősebb, hiszen a tejhelyettesítő termékek számos egészségügyi problémára nyújtanak megoldást.

A ToTu termékek az egészséges táplálkozás minden területén jól használhatók. Magas fehérjetartalommal rendelkeznek, 0% zsír és alacsony szénhidrát- illetve kalória-tartalmú termékek. Minden termékünk tartósítószer- és laktózmentes. A tejre érzékenyeknek és a tejfehérje-allergiásoknak tökéletes helyettesítő, a sportolóknak ideális a fehérjebevitel növeléséhez, de még a Paleo diétába is kiválóan beilleszthetőek. A ToTu termékek tökéletesen beilleszthetők a szénhidrátcsökkentett étrendekbe, továbbá ideális megoldás cukorbetegeknek, nem tartalmaznak zsírt. Termékeink fejlesztése során minden esetben a hagyományos tejtermékek ízvilágának és állagának elérése a célunk.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!