spot_imgspot_img
spot_img

Te is készíthetsz teljesen egyedi LEGO-figurát

-

Article Top Ad (AdSense)

Célegyenesbe érkeztünk, ami a karácsonyi készülődést illeti. A szemfülesebbek alighanem már minden ajándékot beszereztek, de természetesen most is vannak olyanok, akik még tanácstalanok. Ha te is az utóbbi kategóriába tartozol, vagy csak szimplán szeretnéd egy kis aprósággal bővíteni a már meglévő ajándékokat, akkor a személyre szabott LEGO-figura tervezését jó szívvel tudjuk ajánlani.

Az álmok megvalósulnak

Gyerekként feltehetően te is álmodoztál arról, hogy legyen egy saját LEGO-bábud. Az Allee-ban található márkaboltban lehetőséged van arra, hogy magadnak vagy egy szerettednek tervezz teljesen egyedi figurát. Olyat, ami tetőtől talpig a te ötleted alapján valósul meg. Ehhez nincs más dolgod, mint megvásárolni egy üres terveződobozt, amivel már el is kezdheted a munkálatokat a hipermodern, érintőképernyős tervezőszoftverben. Színek, minták, feliratok, szimbólumok, betűtípusok, frizurák, arcok és lábak százai közül tudsz válogatni, illetve ezeket egyedi módon kombinálni, személyre szabni. Ez a sokszínűség lehetőséget biztosít arra, hogy teljesen egyedülálló, és már-már megszólalásig hasonlító figurát alkoss, akár pár perc leforgása alatt.

Mennyire kell a zsebünkbe nyúlni?

Ahhoz képest, hogy a LEGO korántsem számít olcsó mulatságnak, az egyedi LEGO-figura, mintától és összetettségtől függetlenül meglehetősen baráti áron elérhető. Kicsivel több, mint 3000 forintért egy olyan maradandó élményt adatunk egy ilyen kis emberke elkészítésével, amivel letörölhetetlen mosolyt csalhatunk szeretteink arcára. Hiszen gondoljunk csak bele: hány ember mondhatja el magáról, hogy egyedi, őt ábrázoló LEGO-ja van? 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!