Tavaszi álmodozók, elérkezett a ti időtök!

-

A tavasz nem csupán a megújulás időszaka, de a lehetőségeké is; például, hogy szabadon álmodozz egy különleges hideg itallal a kezedben.

A Starbucks limitált kiadású, Blue Raspberry Cloud Frappuccinójával most elrepít a felhők közé, ahol bármi megtörténhet.

Egyszerre vágysz egy hűsítő jegeskávéra és egy édes finomságra? A kávézólánc már jó ideje megtalálta erre a megoldást, hiszen a kettőt ötvözve alkotta meg a Frappuccino® Blended Beverage, desszert jellegű italkülönlegességeit. A Starbucks baristái idén tavaszra teljesen újragondolták ezt a jeges, krémes italt, ami az üde gyümölcs és a játékos édesség jegyeit viseli.

Tedd egy kicsit különlegesebbé a fontos pillanatokat vagy épp csempéssz némi extravaganciát egy átlagos napba az álmodozók italkülönlegességével. A Blue Raspberry Cloud Frappuccino® Blended Beverage, nemcsupán ízében, de meseszerű megjelenésében is kitűnik a Starbucks jeges italai közül. Selymesen kék színe és lágy textúrája remekül összecseng a édes-savanykás ízvilágával, amelyet kék cukorszórással díszített krémes tejszínhab koronáz meg. A felhőkönnyű Frappuccino® limitált ideig lesz elérhető (március 27 – április 10.), utána már csak álmodozhatunk róla.

Kreatív kampánnyal hirdeti költőpályázatát a kávézólánc

Tavaszi tisztítókúra az online életünkben

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!