spot_imgspot_img
spot_img

Támogatták a háború elől menekülőket – Sztárban Sztár összefoglaló

-

Article Top Ad (AdSense)

A Sztárban Sztár 4. élő showja sok izgalmas fordulatot hozott amellett, hogy lehetőséget biztosítottak a háború elől menekülők megsegítésére.  

Idén is 12 sztár szállhatott ringbe a Sztárban Sztár 8. évadában, amelyben Magyarország legsokoldalúbb előadója címéért megy a harc. A zsűriben ezúttal Lékai-Kiss Ramóna, Makranczi Zalán, Papp Szabi és Kökény Attila pontozhatják a produkciókat. A műsorvezető szerepét pedig továbbra is Till Attila tölti be.

A múlt héten Orsovai Reni távozása sokkolta az embereket

Nemcsak a rajongókat, hanem magát Orsovai Renit is megviselte, hogy kiesett a versenyből, pedig pazarul alakított Lizzo-t. A Blikknek azt mesélte az énekesnő, hogy jóformán semmit sem aludt a verseny után, kisírta a szemét, miközben egyre csak magában kereste a hibát, annak ellenére, hogy rengeteg biztatást és dicséretet kapott a kiesést követően.

Fantasztikus átváltozásokat láthattunk – de kiktől is?

Péterffy Lili – akit először 2013-ban láthattuk az X-Faktorban – Jennifer Lopez bőrébe bújt. Nagyszerűen alakította a színésznő-énekesnőt, talán azért is, mert 2014-ben és 2015-ben ő is kipróbálhatta magát színésznőként az Éjjel-Nappal Budapest című valóságshow-ban.

https://www.facebook.com/peterffylilimusic

A fiatal Ember Márk igazi feltörekvő segítség. Habár a Thália Színház színésze, nem áll tőle messze a zenélés sem, ugyanis A Grund – vígszínházi fiúzenekar tagja, amelyben énekel, illetve gitáron és szaxofonon játszik. Tegnap meg is villantotta mire képes és az amerikai Cardi B bőrét öltötte magára, amitől egészen megvadult a közönség.

https://www.facebook.com/azigaziembermark

Zámbó Jimmy legidősebb fiától, Zámbó Krisztiántól sem áll messze a zene, hiszen 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba, ráadásul szerepelt az Édes Élet című műsorban is. Tegnap Right Said Freddé változott és miközben az I’m too sexy (Túl szexi) számmal igyekezte lenyűgözni a közönséget, öltözéke nem sokat bízott a képzeletre.

https://www.facebook.com/ZamboKrisztianOfficial

Szekeres Adrien Artisjus-díjas  énekesnő is már régóta van a pályán. Még az
Unisex-szel kezdte meg pályafutását, aztán felépített egy sikeres szóló karriert. Tegnap ismét bebizonyította, hogy őstehetség, amikor Pápai Jocit alakította.

https://www.facebook.com/szekeres.adrien/

A Fonogram díjas Dallos Bogi. A 24 éves énekesnő a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon második helyezést ért el, 2019-ben pedig X-Faktor mentora volt. A tavalyi nyár tőle volt hangos többek között, mikor 2021. augusztus 27-én hozzáment Puskás Péter színész-énekeshez, és Puskás-Dallos formában felvették egymás neveit. Tegnap a közönség állva tapsolta meg, olyan jól sikerült Missy Elliottá válnia.

https://www.facebook.com/dallosbogiofficial

Stohl András Jászai Mari-díjas magyar színművész, televíziós és rádiós műsorvezető megint hatalmasat alakított Hevesi Tamás képében és a maximális (40) pontszámot kapta a zsűritől és az első helyzettként végzett. Úgy tűnik, az utóbbi években sikeresen magára talált. Habár Nagy Anikóval való házassága zátonyra futott, 2020-ban összeházasodott új szerelmével, Tordai Évával, és jelenleg első közös gyermeküket várják, aki Andrásnak már az ötödik csemetéje lesz.

https://www.facebook.com/stohlandrashivatalos

Vavra Bence, – aki az X-Faktor negyedik évadában versenyzett a ByTheWay együttessel és 2019-ben A Dal döntőse volt – Marilyn Mansonná vált egy estére és a közönség imádta.

https://www.facebook.com/vavrabence

Marics Petinek (jobb oldalt) a Sztárban Sztár az első nagy tévés szereplése, ennek okán még nem sokat tudnak róla a nézők. Ő és Valkusz Milán néhány éve alakították meg közös zenei duójukat, a Valmart. Végül a focista pályafutását inkább a zenei karrierre cserélte, mivel úgy látta, hogy ebben nagyobb sikere lesz és nem is tévedett, hiszen a közönség imádja. Vasárnap este Mező Misi alakját öltötte magára és a Pálinka dalt kitörő ováció követte.

https://www.facebook.com/valmarduo

Emilo a békéért énekelt, mégis kiesett

A magyar énekes és rapper tegnap Rag’N’Bone Man bőrébe bújt. A végén állva tapsolták meg és mindenki egyetértett abban, hogy roppant érzelmes produkciót láthattak tőle, hiszen Lékai-Kiss Ramóna  még el sírta magát. Ennek ellenére, – és mindenki legnagyobb meglepetésére – mégis ő esett ki.

„Elmondom nektek most már, hogy az utolsó versszakban elsírtam magam. Szóval ez, hogy sajnos kell beszélnünk erről a dologról: szerda óta háború van a szomszédunkban. Nyomta a lelkemet, nagyon. Megsirattam, sirattam. Hiába, hogy 46 éves ember vagyok, gyerekem van, felelősségtudatom van, családapa vagyok, ez bántott… Azt mondtam a feleségemnek és magamnak, hogy most a békéért fogok énekelni. Az utolsó szövegnél elcsuklott a hangom.” – nyilatkozta reggel az énekes a Mokka műsorában

https://tv2play.hu/mokka/

A tegnapi szavazással a nézők a menekülteket is támogatták

A tegnapi szavazásnál a nézők nemcsak a kedvenc sztárjuk továbbjutását segíthették elő, hanem az Ukrajnából érkező menekülteket is támogathatták, mivel a TV2 az emelt díjas telefonhívásokból befolyt összeget felajánlotta a háború elől menekülők megsegítésére.

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!