spot_imgspot_img
spot_img

Tabudöntögető pasisztori

-

Article Top Ad (AdSense)

Sári Edina Manópauza című könyvét ajánljuk

Vannak témák, amikről a férfiak nem szívesen beszélnek, inkább megtartják a kérdéseiket, gondjaikat maguknak. Ebben a könyvben azonban csupa intim téma kerül elő kifejezetten a férfi szemszögéből.

Elgondolkoztál már valaha azon, hogy a párod vajon mire gondol a nagy veszekedések és az intim együttlétek közben? Érdekel, hogy mi jár a férfiak fejében, amikor a munka és a magánélet közt lavíroznak? Ha igen, akkor a Manópauza című pasiregény neked való.

Sári Edina ironikus regénye olyan tabudöntögető élethelyzetekkel van tele, amelyek a házasságban vagy tartós kapcsolatban élőket érintik. Szexmentes napok, kimerültségtől szenvedő házastársak, hiányzó szenvedély.

A könyv elején Aranyosi Péter humorista előszava köszönti az olvasót.

A szórakoztató stílusban megírt könyvben egy régóta működő párkapcsolat legtipikusabb problémái és konfliktusai kerülnek a középpontba, ahogyan egy férfi látja őket. A munka miatti aggodalmak, az elmaradt együttlétek, és a gyereknevelés nehézségei ismerősek lehetnek azoknak, akik hosszú ideje élnek együtt a társukkal. A Manópauza szereplőinek párbeszédein sokat lehet derülni.

A kötet itt elérhető: https://cserkiado.hu/regeny-eletrajz/manopauza-pasiregeny-9786150014319-15567.html

Ha tetszett a könyv, olvasd el ezt a cikkünket is: https://bcoolmagazin.hu/szabadszaju-onismereti-konyvek-vagany-noknek/

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!