spot_imgspot_img
spot_img

Sztárok a kifutón – Az Indi-Go Fitness Style SZTÁR Divatshowja

-

Article Top Ad (AdSense)

Igazi sztárdömpinggel találkozhatott a közönség az Indi-Go Fitness Style 10. születésnapja alkalmából tartott nagyszabású divatbemutatón, melyet a budapesti Hemingway étteremben rendeztek meg.

A kifutón olyan ismert tévés személyiségek, köztük színésznők, riporterek, híradósok, népszerű modellek valamint nagy rajongótáborral rendelkező influencerek mutatták be a sportos kollekciót, mint Görgényi Fruzsina, Nagy Alexa, Bátyai Éva, Somossy Barbara, Czippán Anett, Stohl Luca, Péter Szabó Szilvia, Szabó Dóra, Kocsis Korinna, Fésűs Nelly és hatéves kislánya Elza, Détár Enikő, Madár Veronika és Széphalmi Juliska.

Indi-Go Fitness Style
A kifutón ismert tévés személyiségek, köztük színésznők, riporterek, híradósok, népszerű modellek valamint nagy rajongótáborral rendelkező influencerek mutatták be a sportos kollekciót. kép: Indi-Go Fitness Style/Szabó Lilla

Az est háziasszonya az Indi-Go Fitness Style arca Gelencsér Tímea volt, aki a program részeként táncpartnerével Hegyes Bertalannal is fellépett. A 2020-as Dancing with the Stars győztes párosa, látványos koreográfiájával, természetesen ezúttal is hatalmas sikert aratott. Az est fellépője Agárdi Szilvia énekesnő volt.

Indi-Go Fitness Style
Az est háziasszonya az Indi-Go Fitness Style arca Gelencsér Tímea volt, kép: Indi-Go Fitness Style/Szabó Lilla
Indi-Go Fitness Style/Szabó Lilla
Gelencsér Tímea a program részeként táncpartnerével Hegyes Bertalannal is fellépett. kép: Indi-Go Fitness Style/Szabó Lilla

Hegedűs Ildikó, az Indi-Go Fitness Style megálmodója elmondta, hogy a tizedik születésnapot szerették volna méltón megünnepelni. „Számtalan meglepetéssel készültünk a rendezvényre, megkerestük például a legrégebbi vevőnket és azt is, aki a legtöbbet vásárolt már nálunk. A fellépő sztárok listáját pedig úgy állítottuk össze, hogy több korosztály megtalálható legyen benne. A ruháinkat ugyanis nemcsak a sportolóknak készítjük, hanem tulajdonképpen bárkinek, a fiatalabb generációtól az idősebb korosztályig, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típusú ruhákat.”

Fésűs Nelly először állt színpadra kislányával

Fésűs Nelly először állt színpadra kislányával, a hatéves Elzával. „Régi álma volt a kislányomnak, hogy együtt állhassunk színpadra. Amikor premierre készültem korábban folyton azt kérdezgette, hogy mikor léphet ő is fel” – mondta az este végén Fésűs Nelly.  „Ennek most volt itt az ideje. Elza olyan jól érezte magát, hogy a végén még a tombolát is ő húzta. Büszke vagyok rá, mert nagyon határozott kislány, nem idegen számára a szereplés. Még az is lehet, hogy hasonló pályát választ majd, mint én.”

Indi-Go Style
Fésűs Nelly először állt színpadra kislányával kép:Indi-Go Style_Szabó Lilla

Az Indi-Go Style márkáról

Az Indi-Go Style márka 2011 óta van jelen a sportruházat piacon. Kollekciójukban gyönyörű, elegáns edzőruhák találhatóak, melyek különlegessége, hogy speciális, mikrocellás szerkezetű, egyedülálló összetételű alapanyagokból készülnek, melyek légáteresztőek, nedvességelvezetőek, és hőszabályozók.

Indi-Go Fitness Style
Az Indi-Go Style márka 2011 óta van jelen a sportruházat piacon. kép: Indi-Go Fitness Style/Szabó Lilla

 

 

FRISS CIKKEINK

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!