Sztáresküvők, amelyek már megköttettek, és amelyek az idénre várhatók

-

 

Június első napjaiban két DJ is örök hűséget fogadott a párjának. Az egyik az ausztrál születésű Timmy Trumpet volt, aki egy magyar lányt vett el. A másik DJ pedig Metzker Viktória, aki egy rapperhez ment  feleségül.

 

Timmy Trumpet és Tomcsányi Anett

Június elején Magyarországon házasodott össze a Budai Várban, a Mátyás templomban a világ egyik legnépszerűbb DJ-je, Timmy Trumpet és magyar kedvese, Tomcsányi Anett. A pár 8 évvel ezelőtt ismerkedett meg Budapesten a Petőfi Csarnokban, és azonnal megtetszettek egymásnak. Vonzalmuk akadályba ütközött, hisz nem Anett, hanem egy idegen lány számát szerezte meg a Dj menedzsere, így Timmy 6 hónapon át hiába küldözgetett üzeneteket, nem kapott rá választ. A félreértés tisztázására csak fél évvel később került sor, amikor Timmy újra Magyarországra jött. Szerelembe estek, aminek a budapesti esküvő lett a csúcspontja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timmy Trumpet (@timmytrumpet) által megosztott bejegyzés

Metzker Viki és Ferenczi Gábor, a BSW rappere

Magyarország egyik legszexibb lemezlovasa június első csütörtökén örök hűséget fogadott partnerének, Ferenczi Gábornak, a BSW rapperének, művésznevén Gabennek.
A férfi még tavaly jegyezte el a szőke szépséget a miskolci Tündérkertben. A boldogító igen is egy különleges helyen történt, a Szent Lőrint Golf Klubban.

“Már mindenünk meg volt, amit szerettünk volna, csak ez hiányzott, hogy teljes legyen a nap.Tegnap délután végre hivatalosan is kimondtuk egymásnak azt a kis rövid, de annál nagyobb jelentőségű szócskát: IGEN!Szeretnénk megköszönni a családunknak és az összes barátunknak, akik tegnap velünk voltak!!

Ők pedig még szervezik az esküvőjüket, és talán az idén  kimondják a boldogító igent.

Vajna Timinek tavaly kérte meg a kezét üzletember barátja, Ráthonyi Zoltán, akivel se nélküled jellegű kapcsolatban él. Timi természetesen igent mondott, és megmutatta  hatalmas jeggyűrűjét is a közösségi oldalán, ami körülbelül 30 millió forintot érhet.

“Nem gondoltam, hogy készen állok erre, de annyira jó voltál hozzám. Hagytam, hogy magával ragadjon az érzés, és lassan rájöttem, hogy beléd szerettem”− írta az Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

 Tímea nagymamája is áldását adta a frigyre, így akár már szervezhetik is  lagzit.

Hajdú Péter és kedvese, Láng Eszter

Az idén megszületett a pár kisfia, Dominik, ám az esküvőjükre még nem került sor, pedig már régóta tervezgetik. Amikor tavaly ősszel kiderült, hogy gyermekük lesz, elhalasztották az esküvőt, amire akár az idén sor kerülhet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!