spot_imgspot_img
spot_img

Szívmelengető ajándékok a fa alá

-

Article Top Ad (AdSense)

Olyan kreatív és ötletes ajándékötleteket mutatunk, amelyek mindegyikén érezni, hogy szeretettel és odafigyeléssel választották ki őket. Nem tucatholmik. Az ünnephez kell egy kis varázslat, amihez talán ezek az ajándékok is hozzájárulhatnak.

 

Az utazás

Mindannyian az utunkat járjuk. Viharokkal, értelmetlennek tűnő kihívásokkal, veszteségekkel, félelmekkel, nagy felismerésekkel. Nagy Panda és Kicsi Sárkány is az úton megy, együtt. Megtanulják egymástól, hogy a változás szükségszerű, elengedhetetlen és fejlődést hoz. Hogy az utazás révén önmagunkhoz és egymáshoz is közelebb kerülünk. A  bájos rajzokkal teli csodás kivitelezésű könyv gyermekeknek is pompás ajándék.

Itt tudod megnézni: 21. Század Kiadó 

egyedi ajándékok karácsonyra
kép:21.Század Kiadó

Vonalzó, a fordított színező

Ezzel a kreatív kiadvánnyal még nem biztos, hogy találkoztál! Én is rácsodálkoztam az Elmerengők színes munkafüzetére, mikor először megláttam. Itt ugyanis a képek maguk az alapok, a különféle formájú, színű, vizuális világú oldalak mindegyikére mi álmodhatjuk meg a kompozíciót, a saját vonalainkat. nem színezni kell, hanem rajzolni. A színek adottak, ezekre lehet világokat teremteni!

Az Elmerengőkről egy másik cikkünkben is olvashatsz majd.

egyedi karácsonyi ajándékok
kép:elmerengok.hu

 

Könyvkuckó

Egy bámulatos kis mesevilágot hozhatunk létre a könyvespolcunkra. Emellett aztán biztosan senki nem sétál el szó nélkül! A könyvimádók rögtön, első ránézésre beleszerethetnek ebbe a 3D fa puzzle városkába. A LED lámpás építményke így néz ki, ha összerakják. Mesés!

Itt nézheted meg a részleteket: mdx-design.hu/termek/konyvkucko

szívmelengető ajándékok
kép:mdx-design.hu

 

Huncut kutyus

Édes kutyapofi, simogatnivaló fülecskék! Ez a fekete kutya is a karácsonyi meglepetés lehet. A Devio plüssök készítője hisz abban, hogy a gyermek személyiségfejlődésében kulcsfontosságú a minél több játékkal töltött minőségi idő. A figurák a gyerekek kreativitását fejlesztik, és szerepjátékok egyik eszközeivé is válhatnak.

Itt tudsz nézelődni:/www.meska.hu/shop/Devio

 

szívmelengető ajándékok
kép: Devio Facebook-oldala

Ezeket is nézd meg:

Csodaszép könyvek a karácsonyfa alá

Olcsó, szépséges karácsonyi díszek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!