spot_imgspot_img
spot_img

Szívfacsaró karácsonyi történet

-

Article Top Ad (AdSense)

Mi lett volna, ha a kis gyufaárus lánynak valaki azt mondja: itt vagyok? Most Te is átírhatod a szívfacsaró történet végét, és jobbra fordíthatod a kislány sorsát. Karácsonyra készülve egy könyvvel és egy kisfilmmel hívja fel a figyelmet a Telenor a családjukból kiemelt gyermekekre.

 

Fontos kezdeményezés

Magyarországon közel 25.000 gyermek él a családjából kiemelve. Egy kis odafigyelés számukra is sorsfordító lehet. Egy megható és fontos kezdeményezés a Telenor támogatásával.

 

Interaktív könyv egy nemes célért

A kis gyufaárus lány szomorú története a szívünkbe égett. A Telenor új, interaktív kiadásában az irodalomtörténet egyik legszomorúbb ünnepi meséjét Dragomán György átírta egy nemes célért, aminek most te is a részese lehetsz. A kis gyufaárus lány tragikus történetének különleges feldolgozásában te is megváltoztathatod a főszereplő szomorú sorsát. Az arcunkra könnyeket csaló illusztrációk még inkább gondolkodásra, elmélyülésre, együttérzésre, cselekvésre sarkallnak.

A kis gyufaárus lány
A kis gyufaárus lány történetét átírhatod. kép: https://monddittvagyok.telenor.hu/

A keménykötésű kiadás minden lapján egy-egy gyönyörű illusztráció kalauzol Andersen mesevilágában. Átélheted a kis gyufaárussal együtt a hideg ünnepi éjszakát, annak minden szépségével és félelmével, míg végül lehetőséged van arra, hogy a József Attila-díjas magyar író, Dragomán György alternatív befejezését válaszd, és megmentsd a kislányt.

A kis gyufaárus lányon senki sem segít a fagyos hóesésben, így egyedül, magányosan szenderül örök álomra egy ház sarkában. Az ő történetén keresztül szeretné a könyv és a program megmutatni, mekkora erővel bír, ha odafordulunk másokhoz, és annyit mondunk: itt vagyok.

A könyvet a Libri oldalán beszerezheted:

 

A Gyermekhíd Alapítványt támogathatod

Tárcsázd a 06 80 621 000-ás számot, és hallgasd meg a Dragomán György által újraírt befejezést Balsai Móni színésznő tolmácsolásában. A Telenor a hívások után a Gyermekhíd Alapítvány törekvéseit támogathatod, hogy mentorprogramjuk által minél több családjából kiemelt gyermek mellett ott lehessenek.

Kapcsolódó cikkek:

Kétszív lakás – Segítség a krízisben lévőknek

Megható történet egy segítőkutyáról

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!