Színház, fesztivál, koncertek – programajánló

-

Színház, fesztivál, koncertek – mindez egy hétvégébe sűrítve. Bár a nyárnak vége, de továbbra sem maradunk programok nélkül.

Tündöklő Jeromos szeptember 2.  

Szeptember 2.-án pénteken a Nemzeti Színházban mutatják be Márkó Eszter rendezésében, Schnell Ádám főszereplésével Tamási Áron színpadi játékát, a Tündöklő Jeromost. A darabot most az író születésének 125. Évfordulója alkalmából tűzik újra műsorra. 

Helyszín: Nemzeti Színház 

színház programajánló
“Fotó: Envato Elements”

A makrancos Kata szeptember 3. 

Indul a Magyar Állami Operaház 139. Évada. Szeptember 3.-án szombaton, az újranyitást követően egy mozgalmas és humoros jelenetekben gazdag darabot nézhetnek meg az érdeklődők, még pedig A makrancos Katát. 

Helyszín: Magyar Állami Operaház 

Bakáts Feszt szeptember 2-4. 

Kiállításokkal, bábjátékkal, koncertekkel és irodalmi beszélgetésekkel várják az érdeklődőket a Bakáts téren. Az ingyenes családifesztiválon többek között meghallgathatjuk a MÁV Szimfónikus Zenekar koncertjét, de megnézhetjük akár a Boribon zenés bábjátékot is. 

Helyszín: Bakáts tér 

fesztivál
“Fotó: Envato Elements”

Pozsonyi Piknik szeptember 3. 

2 év kihagyás után végre újra megrendezésre kerül Budapest egyik legnépszerűbb civil kulturális rendezvénye a Pozsonyi Piknik. Az Újpesti rakparton többek között színházak, művészeti társulatok, civil szervezetek várják az érdeklődőket. A rendezvény 3 színpadán pedig számos előadásokkal és koncertekkel készülnek a szervezők. 

Helyszín: Újlipótváros 

Gabi és Bob Zé Duó szeptember 2. 

A Mixát Udvar egy igazán különleges koncerttel várja péntek este az érdeklődőket. Ha szereted a brazil MBP műfajt akkor azért, ha pedig még nem ismered, akkor azért érdemes ellátogatni az eseményre. A duó olyan művészek dalainak feldolgozásait fogják bemutatni, mint Vanessa da Mata, Tribalistas, Roberta Campost, a tavaly Budapestet meglátogató Adriana Calcanhotto.

Helyszín: Mixát Udvar

koncert
“Fotó: Envato Elements”

Kowalsky meg a Vega szeptember 3.

Szombaton este a Budapest Park színpadán ad koncertet az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Kowalsky meg a Vega. Számos teltházas koncert után most ismét idén másodjára térnek vissza a Parkba.

Helyszín: Budapest Park

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!