spot_imgspot_img
spot_img

Szilágyi Liliána apja bepereli a lányát

-

Article Top Ad (AdSense)

A bántalmazásáról nyilvánosan beszámoló úszónő apja regált a lánya vádjaira. Visszautasítja ezeket, szerinte Liliána hazudik, és megkérte, hogy ne használja többet a Szilágyi vezetéknevet.

Szilágyi Liliána úszónő szerdán este a közöségi oldalán árulta el, hogy apja, Szilágyi Zoltán edző testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt.A DTK: Elviszlek magammal című műsorában pedig megdöbbentő részleteket is megosztott a pokoli élekről. Az ügyvédként dolgozó férfi a kormánypárti Origón válaszolt a lányának, amit változtatás nélkül közlünk. És feljelenti.

„Kedves Liliána!
Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem. Most, hogy már a húgodat is belekeverted, s mindezt a nagy nyilvánosság előtt, először és utoljára meg kell szólalnom-szintúgy a nyilvánosság előtt. Ezt követően nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni, hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem húgodat…ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog.
Aki valóban ismer engem és Téged, az úgyis tudja az igazat. Bármit is állítasz, szilárdan kitartok a hat évvel ezelőtti elhatározásom mellett, azaz bármennyire is tönkre akarsz tenni ezért vagy azért, illetve bármennyire próbálod magadra irányítani a figyelmet: nem támogatlak tovább anyagilag sem Téged, sem édesanyádat, ennek valódi okát pedig mindketten pontosan tudjátok. Minden egyes hamis szavad egy-egy késszúrás a szívembe, de nagykorú vagy és felelős a saját döntéseidért, cselekedeteidért. Azt csak remélni merem, hogy egyszer, amikor majd szembenézel azzal, hogy mit tettél, Te meg tudsz majd bocsátani magadnak. Addig viszont arra kérnélek – amit már korábban is kértem Tőled-, hogy a Szilágyi név helyett viseld édesanyád családnevét, mert nem hiszem, hogy akár a Te, akár az én vonatkozásomban a továbbiakban bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad.”

A Magyar Úszó Szövetség elnöke, dr. Wladár Sándor nem maradt tétlen, és  közleményt adott ki, amely szerint  a testület fegyelmi és gyermekvédelmi bizottsága vizsgálatot indít  a témában. Az ATV-ban pedig elmondta, hogy a férfinek  az idei évben már volt egy fegyelmi ügye, amikor jogerősen írásbeli megrovásban részesítették, miután egy versenyen minősíthetetlen hangnemben támadt a versenybíróság vezetőjére, amiért korábban a kisebbik lányát, Gerdát kizárták egy szabálytalanság miatt az egyik hátúszó számban.

Az úszónő, Szilágyi Liliána drámája: édesapja bántalmazta

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!