spot_imgspot_img
spot_img

Szédületes ruhacsodák a 2023-as Oscar-gáláról

-

Article Top Ad (AdSense)

Újabb emlékezetes Oscar-gálán vagyunk túl, és nemcsak az elképesztő díjeső miatt, hanem mert ismét leesett az állunk a sztárok ruhakölteményeit látva.

Néhányan nem sokat bíztak a képzeletre, mások pedig szolid eleganciával nyűgöztek le bennünket. Ha lemaradtál volna a 95. Oscar-gáláról, vagy csak szeretnéd tudni, mibe bújtak Hollywood csillagai, most itt a lehetőség, hogy megcsodáld az ámulatba ejtő ruháikat:

Nicole Kidman

A megtestesült elegancia és báj volt Nicole Kidman a hosszú fekete, combjáig hasított Armani Privé-ben, amit hatalmas virágok díszítettek, de egyáltalán nem túlzón.

Lady Gaga

Lady Gaga Versace ruhája pár nappal korábban debütált a 2023-as őszi Donatella Versace show-n. Gaga gyönyörűen nézett ki a félig átlátszó, fekete szerelésben, aminek alacsony szoknyarésze hátul nem sokat takart az énekesből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VERSACE (@versacematerials) által megosztott bejegyzés

Cate Blanchett

Cate Blanchett hullámzó, tengerkék színű Louis Vuitton ruhájától teljesül elszédül az ember. A selyemből készült szoknyájával együtt valósággal hömpölygött a díva, aki tiszteletet parancsoló királynőként vonult végig a vörös szőnyegen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@fashionspaceofficial által megosztott bejegyzés

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh valóságos angyalként vette át a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat. A fehér, tollakkal borított Dior Couture ruhában nagyon visszafogott és bájos volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ADIVA (@adivamode) által megosztott bejegyzés

Rihanna

Rihanna láthatóan egy Eagles pólóban és egy nagy flitteres kalapban érkezett az Oscar-gálára. Mindenki el volt ragadtatva attól, mennyire ikonikus a látszólagos közömbössége. Aztán nem sokkal később megjelent egy hihetetlenül drámai, fekete Alaïában, ami félig áttetsző volt, ám a mellrész és a szoknya bőrből készült. A combjainál azok a bevágások elképesztően vad és szexi hatást kölcsönöztek a megjelenésének.

Cara Delevingne

Míg a vendégek többsége idén a fehér vagy a fekete színt választotta, Delevingne egy bíborvörös Elie Saabban tűnt ki a tömegből. A vállánál egy gigantikus masni díszelgett, a csípőjétől lefelé a ruhája olyan volt, mint egy színházi függöny, amelynek egyik oldala megvillantotta a combját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@mundinho_cinema által megosztott bejegyzés

Jessica Chastain

Jessica Chastain olyan volt, mint egy szikrázó ékkő a csillogó Gucci ruhájában, ami tökéletesen kiemelte az irigylésre méltó alakját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MG Magazine (@mg_mgzine) által megosztott bejegyzés

Salma Hayek

Salma Hayek egy tüzes vízió ebben a vöröses-narancssárgás flitteres Gucci ruhában. Olyan, mint egy két lábon járó naplemente.

Jamie Lee Curtis

Curtis csillogó pezsgő színű Dolce & Gabbana ruhában vette a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. A míder fűzőrészletei extravagánssá tették a ruhája szerkezetét.

Kate Hudson

A színésznő egy tetőtől-talpig  flitterekkel díszített Louis Vuitton ruhát viselt, aminek fodros vállrészétől úgy festett filmcsillag, mint egy habokból előbújó istennő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fashion Bomb Daily (@fashionbombdaily) által megosztott bejegyzés

Halle Berry

A Macskanő büszkén mutatta meg alakját, és combját a nagyvilágnak a fehér Tamara Ralph ruhájában, amelynek nyakrésze virágos díszítést kapott.

forrás: harpersbazaar.com

Íme a 2023-as Oscar gála legjobb pillanatai

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!