spot_imgspot_img
spot_img

Szabályozzák a szexet Angliában a koronavírus miatt – Nincs több egyéjszakás kaland

-

Article Top Ad (AdSense)

Mindenkinek otthon kell maradnia, és csak meghatározott indokkal hagyhatja el az  a lakását – jelentette ki Boris Johnson brit miniszterelnök. Mindenki csak egy, vele nem egy fedél alatt lakó emberrel találkozhat  majd közterületen.

Abban reménykednek, hogy az egy hónapos, országos karantént  után karácsonykor már  együtt tudnak ünnepelni a családok.

Azok a párok pedig, akik nem egy fedél alatt laknak, csak akkor találkozhatnak egymással, ha valamlyikük egyedül él a háztartásában. Azok a párok, akik külön élnek és nincsenek hivatalos társadalmi buborékban, nem csókolhaltják meg egymást a parkban.

Fotó:Pexels

Sun nevű brit bulvárlap értesülései szerint, a kormány dolgozik azon, hogy olyan módon változtassanak a szabályokon, hogy a párkapcsolatokat ne sodorják veszélybe. Az emberek választhatnának egy másik háztartásból egy olyan személyt, akivel szociális buborékot alkotnának. A távol élő párok ilyen módon legálisan  találkozhatnak.

Ám a téli időszakban  egyetlen szexpartnerre korlátoznák az embereket. Ez komoly  problémát  jelent az egyéjszakás  kalandok rajongóinak és azoknak az egyedülálló embereknek, akik az elkövetkező hónapokban reménykedtek abban, hogy karácsonyra megtalálják a nagy Őt.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!