spot_imgspot_img
spot_img

Szabadszájú önismereti könyvek vagány nőknek

-

Article Top Ad (AdSense)

Önismereti kiadványokkal Dunát lehet rekeszteni, mivel tényleg nagy rájuk az igény. Most pár egyedi hangvételű, közhelyektől mentes, humoros könyvet ajánlok, kifejezetten vagány nőknek. 

Ne sz*rakodj, élj!

Ahogy az a címből is kiderül, ennek a könyvnek a szerzője nem szépít, nem kedveskedik, nem akar életelixírt kínálni. Már az első oldalakon megkéri az olvasóit, ha sértődékenyek, akkor zárják be a könyvet. Ironikus stílusban hasznos tanácsokat ad azoknak, akik kíváncsiak a tapasztalataira. Szerinte a belső beszédünkben, az önmagunkról alkotott véleményünket szeretetteljesen kell megfogalmazni. Javasolja továbbá, hogy ki kell mondani, mi az, amit már nem vagyunk hajlandóak eltűrni magunk körül vagy magunkon.

Gary John Bishop egyébként figyeli, hogy kik posztolnak a könyvéről, mert az én képemre is azonnal reagált az Instagramon.

A könyv kiadója: http://maximkiado.hu/termekek/view/1748/attachment

A szerző honlapja: https://garyjohnbishop.com/

kép: R. Szabó Zsuzsa

 

Fr*ncba az érzelmekkel!

Le az önboncolgatással és a legvadabb vágyak valóra váltásával! Furcsán hangzik, de a szerzőpáros pont ezt javasolja. A könyv keményen beszól Oprah Winfrey amerikai műsorvezetőnek, odaszúr a Titok könyv követőinek is. Az univerzum nem küld energiákat, nem létezik tökéletes nagy Ő, időpocsékolás ezekre várni. Le kell számolni a romantikus tévhitekkel.

A pszichiáter és lánya ötletes módon minden fejezethez házi dolgozatokat állított össze olvasóinak. Élvezetes és szórakoztató megválaszolni a feltett kérdéseiket.

A könyv kiadója: https://jaffa.hu/francba-az-erzelmekkel-1263

kép: R. Szabó Zsuzsa

 

Hogyan ne érezd magad sz*rul

Andrea Owen túl van pár kemény időszakon, étkezési zavarokkal küzdött és alkoholproblémái is voltak. Válása után rengeteg nehézségbe ütközött. Épp ezért tudja, hogy milyen nagyon mélyen lenni. Nemzetközi hírű életmód coach lett belőle, aki mégsem szeretne megmondóember lenni. Könyvében 14 olyan rossz szokást mutat be, amivel a boldogság útjába állhatunk. Egyik ilyen rossz beidegződés a szélhámoskodás, amivel eltakarjuk az igazi értékeket és problémákat az életünkben.

A könyv kiadója: https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/hogyan-ne-erezd-magad-sz-rul

A szerző honlapja: https://yourkickasslife.com/

Bandzsi cicám a könyvvel. kép: R. Szabó Zsuzsa

 

A lesz*rom rafinált művészete

Mark Manson oldalát több millióan olvassák havonta, ez az egyedi hangvételű önismereti könyve is nagyon népszerű lett. Nem véletlen tetszik ennyi olvasónak világszerte, hiszen ért a sztorizáshoz. Szoknyabolond és szeszgőzös depresszióban szenvedő alakok élettörténetein keresztül jut el felismerésekig és nagy igazságokig. Állítja, hogy a kudarc a haladás útja. A világ nem csak rózsamezőkön legelésző egyszarvúakból áll.

A könyv kiadója: http://maximkiado.hu/termekek/view/1601/attachment

A szerző honlapja: https://markmanson.net/

kép: R. Szabó Zsuzsa

Szerző: R. Szabó Zsuzsa

Ha olvasnál még jó könyvekről:

Bűnügyi helyszínelő, aki izgalmas krimit írt – Interjú Törteli Eszterrel

Híres kurtizánok a múltból – Tizenkét pillangó

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!