spot_imgspot_img
spot_img

Simogató szavak- könyvek esti bekuckózáshoz

-

Article Top Ad (AdSense)

A hosszú, sötét, otthonmaradós délutánokra és estékre ajánlunk melengető, léleksimogató tartalommal teli könyveket. Töltsd fel magad biztató, humoros, lelkesítő gondolatokkal!

Boldogságatlasz

Helen Russell finom humorral átszőtt, gondosan és szeretettel szerkesztett könyvéből 30 nemzet boldogságreceptjét ismerheted meg. Az újságíróként, kalandor kozmopolitaként is ismert szerző a világ különböző országainak boldogságfilozófiáját mutatja be nagyon szellemes stílusban, minden fejezet végén egy látványos összefoglalóval. A boldog, kiegyensúlyozott élet titkának elképzelései az egyes nemzetek életszemléletét is tükrözik.

Egy kis ízelítő a könyv tartalmából- országok és boldogságelméleteik:

Ausztrália-fair go: minden és mindenki egyenlő esélyeket érdemel

Szíria- tarab: zene által kiváltott varázslat

Oroszország-azart: hév, nyughatatlanság

India-dzsugád: egyszerű találmány, trükk eltökéltség

Nagyon sok érdekes információt megtudhatsz ezen felfogások alapján az adott országokról is.

A könyvet a HVG Kiadó adta ki. Helen Russell egy másik, szintén nagyon érdekes, szórakoztató könyvét  (Egy év a világ legboldogabb országában – Hogyan éljünk dán módra) már ajánlottuk, itt tudod megnézni cikkünket.

Boldogságatlasz, kép: bcoolmagazin R. Szabó Zsuzsa

 

Boldogság minden napra

Most igazán nagy szükségünk lehet egy kis optimizmusra! Ha van hozzá türelmed, kedved, akkor ebben a könyvben egy kis elcsendesedés, örömfürdő vár.

Dr. Elise Bialylew ausztrál orvos és mindfulness szakértő ebben a CD-melléklettel izgalmassá tett könyvében egy hónapnyi önfejlesztő gyakorlatsort válogatott össze.

Ha még sosem meditáltál, akkor ezzel a könyvvel elkezdheted. A gyakorlatok segítségével megbirkózhatsz a nehéz érzelmeiddel, kezelheted a dühödet, és a benned felgyúlt feszültségek levezetésére is kapsz tanácsokat. Néhány egészséges recept is megbújik a fejezetek közt, érdemes kipróbálni őket!

A könyvet az Édesvíz Kiadó adta ki.

Boldogság minden napra

 

Életmesék – Családi album

Válogatásunkba szerettünk volna egy gyerekeknek, családoknak szóló kötetet is bemutatni. Farkasházi Réka interaktív mesekönyve, az Életmesék szinte cirógatja a lelket. Szeretet és gondoskodás hatja át a történeteket, játékokat, versikéket, monológokat. Ha egy igazán tartalmas, sokszínű és kedves mesekönyvet szeretnél gyermekeddel, gyermekeiddel együtt böngészni a hosszú délutánokon, akkor az Életmeséket szeretni fogjátok.

Ajándékdoboz-tervezéses, szókeresős és tortadíszítős feladatok mellett találsz, találtok benne ébredősmesét, barátmesét, csacskamesét, rumlimesét és egy kamaszmesét is. Az albumhoz jár egy CD is!

Az Életmeséket a Helikon Kiadó adta ki. Karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet.

Életmesék

 

Hasonló témában ezeket a cikkeinket is Neked ajánljuk:

Lélekmelengető könyvek őszi estékre

Elképesztő tények a 10 éves Instagramról

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!