Sárkánygyümölcs: a szépségpartner, ami segíti a bőr egyensúlyát

-

Ha a te bőröd is hajlamos a foltosodásra, vagy csak az életstílusodnak megfelelő termékeket keresel, melyek tiszteletben tartják a bőrödet és megértik annak szükségleteit, akkor a sárkánygyümölcs tartalmú bőrápolókat pont neked találták ki.

Mi az a sárkánygyümölcs?

A Közép- és Dél-Amerikában őshonos sárkánygyümölcs virágai éjszaka nyílnak, és a legenda szerint, akik megeszik a gyümölcs húsát egy sárkány erejével és vadságával lesznek átitatva. Számos egészségügyi előnnyel rendelkezik: magas tápanyag-és rosttartalom, elősegíti az egészséges bélrendszert,  a benne található C -vitamin és karotinoidok erősíthetik az immunrendszert és megelőzhetik a fertőzéseket. Remek vas és magnéziumforrás. A sárkánygyümölcsöt Izrael központjában termesztik. Miután egy helyi gazda kézzel beporozta, évente egyetlen alkalommal kézzel betakarítják. Kivonatát közvetlenül a gyümölcs préseléséből víz hozzáadása nélkül nyerik ki.

A sárkánygyümölcsöt tartalmazó Skin Systéme Balance termékcsalád tiszteletben tartja a bőr mikrobiótáját. Értékes sárkánygyümölcs kivonatával prebiotikumként hat a bőrre és szabályozza a faggyútermelést. Nem csak tökéletesen tisztít, célzottan csökkenti a foltokat is, és anélkül hidratál, hogy zsíros hatást keltene.

A Skin Systéme Balance család tagjai:

Skin Systeme Balance - mariannaud
Fotó: Mariannaud

Purifying Tonic Lotion

Kombinált, zsíros bőrre. Ez a friss, könnyű textúrájú tisztító gyengéden eltávolítja a sminket, és a szennyeződéseket. Sárkánygyümölcs kivonattal ápolja a bőr mikrobiótáját. 95%-ban természetes eredetű összetevőkkel. Friss, könnyű, nem ragadós formula. Bőrgyógyászi ellenőrzés mellett tesztelve.

Skin Enhancing Serum

Kombinált, zsíros bőrre
A szérum 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A benne lévő sárkánygyümölcs kivonat segít tiszteletben tartani a bőr mikrobiótáját és hosszantartóan hidratál. Gyorsan behatol a bőr mélyebb rétegeibe is, már az első használat után simább, ragyogóbb bőrt eredményez. Tökéletesíti az arcszínt, fokozza a ragyogását. 97%-ban természetes eredetű összetevőkkel. Hosszan tartó hidratálás, könnyű, nem ragacsos formula.

Skin enhancing serum-mariannaud
Fotó: Mariannaud

Lightweight Beautiful Skin Cream

Kombinált, zsíros bőrre. A könnyű, gyorsan felszívódó textúrájú hidratáló bőrápoló a matt bőr érzetét kelti már az első alkalmazástól kezdve. Tiszteletben tartja a bőr mikrobiótáját, miközben hosszantartóan hidratál. Helyreállítja a bőr komfort érzetét, láthatóan ragyogóbb bőrt eredményez. 97%-ban természetes eredetű összetevőkkel készült. Kiváló sminkalap, hosszan tartóan hidratál és  matt, komfortos bőrt biztosít.

SOS Blemish Treatment

Kombinált, zsíros bőrre, mely hajlamos a pattanásokra. A gyorsan ható SOS kezelés megcélozza és csökkenti a foltok megjelenését. Kényelmes, utazásbarát méretének köszönhetően ez a könnyű formula bárhol alkalmazható. Sárkánygyümölcs kivonattal és 100%-ban természetes növényi eredetű szalicilsav kivonattal javítja a bőr megjelenését. 97%-ban természetes eredetű összetevőkkel Megcélozza a foltok eltávolítását.

Kulcsfontosságú szerepei:

  • Tiszteletben tartja a bőr mikrobiótáját
  • Sárkánygyümölcs kivonattal prebiotikum a jó baktériumok táplálására
  • Tökéletes választás a kombinált, zsíros bőrre
  • Több mint 95%-ban természetes eredetű összetevőkkel készült

Mi a bőr mikrobiótája?

A mikrobióta bőrflóra a bőrön élő összes mikroorganizmus, vagyis az emberi testen élő baktériumok, gombák, vírusok. A mikrobióta megvédi a bőrt a mikroorganizmusok ellen. Folyamatosan megújul, de a környezet hatással van rá, így a nem megfelelő termékek használata károsíthatják megújulását, ami egyúttal lehetővé teszi a patogén mikroorganizmusok bejutását, melyek foltokat okozhatnak a bőrön.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!