Sandra Bullock farmja eladósorba került

-

A színésznő birtoka 15 év után került eladósorba a napokban. A San Diego északi részén található birtokért 6 millió dollárt kérnek. A birtok 3 egybefüggő parcellából áll, melyen két különálló ház is van. A farmon az avokádó- és citrusfákon kívül még csirkeól is van. 

Sandra Bullock még 2007 nyarán vásárolta meg a dombtetőn fekvő ingatlant 2,7 millió dollárért. A Palomar-hegység lábánál, a vidéki Valley Center közösségben fekvő farm egy mediterrán stílusú házzal büszkélkedhet, amely négy hálószobával és hat fürdőszobával rendelkezik közel 560 négyzetméternyi egyszintes lakótérben. A birtokról pompás a kilátás a környező hegyekre és völgyekre. 

Az 1990-ben épült birtok egy hosszú, zárt feljáró mögött rejtőzik. A nemrégiben felújított főépület ékessége a hatalmas nappali, amiben egy kandalló adja a meleget. A nappali széles deszkás parkettával, boltíves fagerendás mennyezettel és francia ajtókkal rendelkezik, amelyek egy szökőkutas udvarra nyílnak. 

A beépített ülőalkalmatossággal ellátott étkező csatlakozik a vidéki stílusú konyhához, amely drága La Cornue márkájú minőségű gépészettel és kamrával van felszerelve. A főházban négy hálószoba, valamint egy különálló vendégszoba található. 

Egyéb felszereltségek közé tartozik egy sós vizes medence, amiben kialakítottak egy pezsgőfürdőt is, valamint biztonsági kamerák és egy Crestron okosotthon rendszer. 

A főépület mellett van egy három hálószobás, két fürdőszobás különálló ház, valamint egy pavilon, műhely és a fent említett csirkeól is, ahol saját tojásokat gyűjthet.  

A hirdetés szerint a vonzerőt növeli, hogy rengeteg hely van a meglévő ligetek bővítésére, szőlőültetvény telepítésére, üvegházak létesítésére. Az ingatlan hasznosítható lovas birtoknak, vagy motokrossz pálya létrehozására. 

Forrás:  https://megveszlak.hu/Blog/sandra-bullock-farmja

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!