Rúzsa Magdi őszintén vallott az anyaságról: minden segítségnek örül

-

Az egész család segít Rúzsa Magdinak gondoskodni a hármas ikreiről.

Február elején láttak napvilágot Rúzsa Magdi hármas ikrei, két kisfiú, Keve és Zalán, illetve egy kislány, Lujza. A díva már korábban is beszámolt arról, hogy segítségére lesz a családja a kicsik gondozásában. Nemrég azt is megírtuk, hogy Magdi végre hazatérhetett a kórházból a csöppségekkel, sőt, már az első sétáját is megejtette velük, és mindkét alkalommal elképesztően édes fotókat posztolt.

Nagyon örül annak Rúzsa Magdi, hogy nagy a család

Mivel most elsősorban a gyerekekre koncentrál, így csak telefonon állt módjában bejelentkezni a Mokka stúdiójába, hogy a szüléssel kapcsolatban meséljen.

„Nagyon kemény. Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni, úgyhogy nálunk a teljes család be kellett, hogy szerveződjön, és ezt most tiszta komolyan mondom. Az unokahúgom itt van nálunk állandóan, egyik nap az egyik nagymama főz, a másik nap a másik nagymama, és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre szükség van. Szóval ez a része nagyon nem egyszerű.”

Az is kiderült a telefonos interjúból, hogy az egész család nagyon boldog, Magdiék kimondottan élvezik a szülői szerepet, és a kicsik is nagyon örömteliek. Már most látszik, hogy mindhárom gyermek teljesen más személyiséggel bír. Például, Keve egy hatalmas mókamester, és nagyon vidám, sokat nevetős kisbaba. Lujzi pedig a „kis klón”, aki kifejezetten kiköveteli magának a figyelmét. Ha kézben van, nem is engedi nagyon mással beszélgetni az édesanyját. Arról is szó esett, hogy a büszke anyuka már most látja, melyikük hasonlít rá, és melyikük párjára.

Természetesen a karrierje is szóba jött, hiszen az anyaság mellett kerített időt arra, hogy előrukkoljon egy új klippel, amit alább meg is tudsz nézni este 19:00 órától:

Mindent összevetve, nagyon szerencsésnek érzi magát Magdi, hogy ennyi segítséget kap a hatalmas családjától, így a karrierjéről sem kell lemondania: „Most nagyon hálás az is, hogy a férjemmel teljesen fordítva dolgozunk és szinte fordított a bioritmusunk is. Általában ő viszi az éjszakákat és a hétvégéket tudja majd vinni nyáron, én meg a nappalokat és inkább a hétköznapokat.”

Szóval rövidesen visszatér a színpadra. Saját bevallása szerint, ő nem az a fajta anyuka, aki a kevés a szabadidejében összejár a barátaival egy kicsit kikapcsolódni, hanem inkább olyankor ad egy jó koncertet. Úgyhogy örülhetnek a rajongók: az énekesnő nyáron már koncertezni fog, és nyugodtan felírhatják a naptárukba július elsejét, mikor a Budapest Parkban ismét találkozhatnak kedvenc előadóművészükkel.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni:

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!