spot_imgspot_img
spot_img

Rúzsa Magdi: „Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni”

-

Article Top Ad (AdSense)

Hármas ikreinek születése után idén nyáron állt újra színpadra Rúzsa Magdi énekesnő. Egy most megjelenő interjújában elmeséli, hogyan birkózik meg az új élethelyzetével és hogyan próbál egyszerre helyt állni anyaként és előadóművészként.

Rúzsa Magdi sokáig úgy érezte, nem biztos, hogy képes lenne a karrierjét és az anyaságot összeegyeztetni. Aztán jött egy pont az életében, és teljesen megváltozott a véleménye ezzel kapcsolatban. Többek között erről is mesél a GLAMOUR magazin interjújában. A beszélgetésben jogosan merül fel a kérdés, három pici mellett jut-e idő saját magára?

„Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni. Ha éppen nem velük vagyok, akkor koncertre kell mennem, ilyenkor átáll az agyam az anyukaszerepről az előadóművészre. Bízom abban, ahogy egyre nagyobbak lesznek, egyre több mindent tudok majd becsempészni az életembe. Ez a hozzáállás segít túllépni a nagyobb kríziseken, ilyenkor veszek egy mély levegőt és megyek tovább. Mindig arra gondolok, mennyire hálás és szerencsés vagyok, hogy három egészséges gyerekem van. Nem volt egyszerű a várandósságom sem, nagy volt bennem a kétség, hogy rendben legyenek a babák, mellette pedig próbáltam a karrieremre is koncentrálni, minden energiát belepakolni. Ez a befektetés idén nyáron ért be igazán, a szülés után úgy tudtam minden alkalommal a színpadra állni, hogy előtte nem kellett próbálnom a zenekarral, és ezért nagyon hálás vagyok. Ezek a dolgok visznek előre és lendületet adnak, bármennyire fáradt vagyok. Aztán ránézek a gyerekeimre, és olyan boldogság van a lelkemben, amit korábban még soha nem éreztem” – árulta el Magdi.

Több gyerek esetében a szülők egyik állandó dillemája, hogyan tudják a szeretetüket egyszerre többfelé irányítani? Magdi számára is ez jelenti az egyik legnagyobb kihívást. „Bármennyire is szeretnéd, nem tudsz mind a háromnál minden pillanatban ott lenni.  Amikor felveszed az egyiküket, vérzik a szíved, hogy a másik kettőt nem tudod a karodban tartani. Ezeket a helyzeteket kell okosan megoldani úgy, hogy ne tépjük szét egymás lelkét. Nagy tanulás nekem, hogy helyén tudjam kezelni: nem lehet egyszerre mindegyikükkel ugyanúgy jelen lenni” – mondta az énekesnő.

A magazin interjújában Magdi bővebben mesél róla, milyen az élet három kisbabával, mik voltak a legnagyobb félelmei, és hogy tud a színpadon teljesen kikapcsolni és száz százalékban a közönségére koncentrálni.

Magatartásorvoslás a munkahelyen – Interjú Kasek Rolanddal

“Pontosan tudom, milyen nehéz lehet egy interjúalanyt szóra bírni”

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!