Rudolf Péter marad a Vígszínház igazgatója még öt évig

-

Állandó, öt évre szóló igazgatói kinevezést kapott a Vígszínház élére a teátrumot az elmúlt másfél évben vezető Rudolf Péter- jelentette be a társulat keddi, augusztus 24-i évadnyitó ülésén Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár és Karácsony Gergely főpolgármester.

Rudolf Pétert tavaly nevezték ki másfél évre ügyvezető igazgatónak, miután Eszenyi Enikőnek távoznia kellett a vezetői módszerei miatt kitört botrány után.

A Vígszínház igazgatója – aki 2020-ban pályázott is a direktori posztra – elmondta, hogy a csaknem tíz hónapos szünet után újranyíló teátrum következő évada azokkal a premierekkel indul, amelyeket a járványhelyzet miatt el kellett halasztani vagy csak online lehetett megtartani.

Bemutatók, előadások

Szeptember 4-én tartják a Szerelmek városa színpadi ősbemutatóját a Vígszínházban, ahol decemberig a Kabaré és Csehov Sirálya kerül még színre, a teátrum Váci utcai játszóhelyén, a Pesti Színházban pedig A kő című előadást, Yasmina Reza Bella Figura című színművét és a Party című vígjátékot mutatják be ebben a naptári évben.

Egy előzetes A kő című előadásból:

Részletekért, jegyekért, bérletekért, kattints a Vígszínház oldalára: vigszinhaz.hu

forrás: MTI , Vígszínház

Cikkeink színház témában:

8 lenyűgöző szabadtéri színház a nagyvilágból

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!