spot_imgspot_img
spot_img

Rudolf Péter marad a Vígszínház igazgatója még öt évig

-

Article Top Ad (AdSense)

Állandó, öt évre szóló igazgatói kinevezést kapott a Vígszínház élére a teátrumot az elmúlt másfél évben vezető Rudolf Péter- jelentette be a társulat keddi, augusztus 24-i évadnyitó ülésén Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár és Karácsony Gergely főpolgármester.

Rudolf Pétert tavaly nevezték ki másfél évre ügyvezető igazgatónak, miután Eszenyi Enikőnek távoznia kellett a vezetői módszerei miatt kitört botrány után.

A Vígszínház igazgatója – aki 2020-ban pályázott is a direktori posztra – elmondta, hogy a csaknem tíz hónapos szünet után újranyíló teátrum következő évada azokkal a premierekkel indul, amelyeket a járványhelyzet miatt el kellett halasztani vagy csak online lehetett megtartani.

Bemutatók, előadások

Szeptember 4-én tartják a Szerelmek városa színpadi ősbemutatóját a Vígszínházban, ahol decemberig a Kabaré és Csehov Sirálya kerül még színre, a teátrum Váci utcai játszóhelyén, a Pesti Színházban pedig A kő című előadást, Yasmina Reza Bella Figura című színművét és a Party című vígjátékot mutatják be ebben a naptári évben.

Egy előzetes A kő című előadásból:

Részletekért, jegyekért, bérletekért, kattints a Vígszínház oldalára: vigszinhaz.hu

forrás: MTI , Vígszínház

Cikkeink színház témában:

8 lenyűgöző szabadtéri színház a nagyvilágból

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!