spot_imgspot_img
spot_img

Romok közé rekedt cicát mentett meg a tűzoltó

-

Article Top Ad (AdSense)

Döbbenetes pusztításokat végzett a február 6-án bekövetkezett törökországi és szíriai földrengés. Csodával határos módon a tűzoltóknak és segítőknek köszönhetően sokan megmenekülhettek a romok alól.

Enkaz cica is egy török tűzoltónak köszönheti az életét. A macska a megmentése pillanatában annyira a szívébe zárta a megmentőjét, hogy azóta sem tágít mellőle.

A cica a Törmelék nevet kapta

Ali Cakas török tűzoltó egy megrémült macskára talált a földrengés sújtotta területeken végzett munkája során. A romok alól egy fehér, fekete orrocskájú cicát mentett ki. A kis túlélő az első másodperctől kezdve annyira ragaszkodott a férfihez, hogy a nyakába ült.

Mivel a kövek és épületmaradványok közül húzták ki, így Enkaz, azaz Törmelék nevet kapta. Hős megmentője kereste egy ideig a cica eredeti gazdáját. Mivel nem lett meg, pár nap után örökbe fogadta a hálás macskát.

A tűzoltó vállán lavírozó, a férfi arcához dörgölőző kisállatról készült videó bejárta a világot.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ENKAZ🐱 (@enkaz.tr) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ENKAZ🐱 (@enkaz.tr) által megosztott bejegyzés

Ali Cakas saját Instagram-oldalt is készített, ahol bemutatja az örökbefogadott cicával való közös új életüket. A hatalmas követőtáborral rendelkező páros szemmel láthatóan azonnal egymásra hangolódott. Boldogan osztják meg egymással még a legfinomabb falatokat és a takarót is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ENKAZ🐱 (@enkaz.tr) által megosztott bejegyzés

 

 

Kapcsolódó cikkünk:

Életeket mentettek a magyar mentőkutyák Törökországban

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!