spot_imgspot_img
spot_img

Reserved High Summer 2021 Kollekció

-

Article Top Ad (AdSense)

Küszöbön az igazi nyár és vele a Reserved High Summer kollekciója – egy Kalifornia inspirálta kollekció, laza, hétköznapi stílussal, vibráló színekkel és szemrevaló mintákkal. Ezek a ruhák tökéletesek lesznek a városban és a nyaralás alkalmával is – kényelem és pihenés egy az egyben.

 

A nyár esszenciája a High Summer kollekció – a szezon csúcsa, amikor a hosszúra nyúlt nappalok, boldogsággal, vidámsággal gondtalanul telnek. A 70-es évek szörf stílusa találkozik a színes és vibráló 90-es évekkel, ahol a pszichedelikus és vibráló batik minták összecsapnak a sakktábla mintával, a horgolt, kötött hatású darabok és melegítőszettekkel. A tervezők a kollekció készítésekor az aktív nyaralást tartották szem előtt, ezért minden egyes darab nagyon kényelmes.

HIGH-SUMMER-WOMEN-RESERVED
kép:HIGH-SUMMER-WOMEN-RESERVED

A kicsit oversized, laza hatású darabokat egymással kombinálva vagy önállóan is viselhetjük, hiába színes, hangsúlyos darabok, mégis tökéletesen harmonizálnak: rövid trapéz fazonú pánt nélküli vagy hosszabb bohém stílusú fodros ruhák, toppok és blúzok, hozzájuk illő rövidnadrágokkal, terjedelmes tunikák és színes pólók izgalmas kavalkádja vár ránk. Dekorációs elemekkel is találkozunk: kisebb – nagyobb gyümölcs applikációk, szivárványok, szívek, gombák vagy ying yang képében.

HIGH-SUMMER-WOMEN-RESERVED
kép: HIGH-SUMMER-WOMEN-RESERVED

A rakott, krepp vagy frottír anyagok, szín és minta kombinációi rendkívül figyelemfelkeltőek: zöld – fehér sakktáblaminta, csíkos és spirális batik minta, pici horgolt vagy bandanna illusztráció. Ez a motívum festett fércelt hatású anyagon és lézer festett farmeren jelenik meg. És mi a helyzet a kiegészítőkkel? Horgolt és fércelt hatású táskákat rojtokkal, pasztell halászsapkákat, platform flipp-flopp papucsokat, fekete sárga batikolt zoknikat találunk a női kollekcióban.

Reserved
kép: Reserved

A High Summer férfi szekciójában klasszikus darabokat találunk egy kis csavarral. A szivárvány összes árnyalata fellelhető vibráló batikolt minták formájában a kapucnis pulóvereken vagy a rövidnadrágokon, világos kék – fehér verzióban a melegítőkön és dzsekiken.

Reserved
kép: Reserved

A pasztell árnyalatokat nyári farmereken és klasszikus pólókon találjuk meg. A farmerdzsekik és pólók egyszerű, laza hatást keltenek, a nadrágok pedig hangsúlyos, széles szabást kaptak.

Reserved
kép: Reserved

A kiegészítők a kollekció vakáció hangulatát idézik. A narancs övtáska, amit vastag sárga és fekete kötél rögzít, halászsapkák keskeny karimával, tenisz cipők, tépőzáras edzőcipők – a Kalifornia ihlette napsütéses nyár tökéletes interpretációja. A kampány főszereplői Luke Champion és Eva Werheim.

HIGH-SUMMER-WOMEN-RESERVED
kép:HIGH-SUMMER-WOMEN-RESERVED

A kollekciót az amerikai Jason Lee Parry fotózta. 15 éves korában esett szerelembe a fényképészettel és büszkén vállalja, hogy saját magát képezte – a folyamatos utazás és költözés (15 államban élt) arra késztette, hogy minden pillanatot megörökítsen a fényképein. Manapság világmárkák kampányait fotózza és munkái szerepelek az Elle, a GQ vagy az Oyster Magazine-ban – csak hogy néhányat említsünk.

A Reserved High Summer kollekciója online elérhető: 

Női kollekció: http://bit.ly/NőiHighSummerKollekció 

Férfi Kollekció: http://bit.ly/FérfiHighSummerKollekció

 

Fotós: Jason Lee Parry

Stylist: Karolina Gruszecka

Női modell: Eva Werheim

Férfi modell: Luke Champion

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!