spot_imgspot_img
spot_img

Ráskó Eszter megadta a kezdő lökést

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy hete visszatért a Comedy Centralra a csatorna népszerű standupos műsorfolyama. A Comedy Club őszi évadjának felvezetéseként, a Fiatal Félőrültek Estje keretében újgenerációs humoristák bemutatkozó performanszaiból láthatnak a nézők válogatást. A szeptember 23-i adásban többek között a színházban és filmvásznon, illetve a legismertebb online videómegosztó portálon is zajos sikereket arató Rainer-Micsinyei Nóra is főszerepet kap. A tehetséges színésznőnek Ráskó Eszter adta a kezdő lökést a stand-upos karrierje beindításához. 

Ahogy azt a Comedy Club őszi, új évadját beharangozó promóvideó is megmutatta: kibővült a família. A humorcsatorna stand-upos gárdája alapos vérfrissítésen ment keresztül, hiszen tucatnyian csatlakoztak a családhoz. És most végre mikrofont ragadhatnak és bemutatkozhatnak a tévénézőknek is. A Fiatal Félőrültek Estjének második epizódjában négy új tehetség előadását láthatják a humor szerelmesei, köztük a színházi és filmes körökből ismert Rainer-Micsinyei Nóra debütálását is. 

A színésznőt a közelmúltban olyan mozifilmekben és sorozatokban láthatta a publikum, mint a Toxikoma, az Űrpiknik, A tanár vagy éppen A besúgó. Ráadásul tavaly mutatták be A legjobb dolgokon bőgni kell című filmet, amelynek nemcsak főszerepét játszotta el, hanem a forgatókönyvét is jegyzi. Mindemellett az interneten is hódított a Magyarország Kedvenc Műsora csatorna parádés videóival. Most pedig újabb szintet lépett. 

standup

„Eredetileg Ráskó Eszter ültetette el a bogarat a fülemben, hogy próbáljam ki magam a stand-upban. Később egy tehetségkutatón mérettem meg magam, és innen indult az utam.” – mesélte Rainer-Micsinyei Nóra, aki elárulta, hogy egy teljesen új előadással készült a Comedy Club műsorára. „Nagyon megtisztelő volt a csatorna felkérése, és őszintén kíváncsi vagyok, hogy tetszik-e a nézőknek. Remélem, utána kedvet kapnak ahhoz, hogy élőben is megnézzék az Innen szép nyerni! című önálló fellépéseimet.” 

A színésznő azt is elmondta, eredetileg az vonzotta a műfajhoz, hogy kimozdította a megszokott kerékvágásból. 

„Több izgalommal jár a stand-up, mint a színészet. Utóbbinál mindig azt érzem, hogy a közönségtől elválaszt egy burok, így elbújhatok a szerepeim mögé. A stand-up azonban első szám első személyben zajlik, emiatt kicsit »veszélyesebb« is, de nekem ettől csak még jobban tetszik. Bár még eléggé pályakezdő vagyok ebben a műfajban, már most imádom ezt a miliőt, és sok stand-upost kedvelek, illetve szakmailag felnézek rájuk. Bödőcs Tibort viszont már nézőként is nagyon szerettem.” 

A Comedy Club új évadjában látható Fiatal Félőrültek Estjében Rainer-Micsinyei Nóra mellett Török Ádám, Ferenczi Norbert és Ligeti Dániel bemutatkozását is láthatják a tévénézők. Egy héttel később pedig Feiszt Viktor, Major Vanda, Baranyai Barna és Becsei Attila debütál a humorcsatorna színpadján. 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!