spot_imgspot_img
spot_img

Rajzpályázatot hirdet a Hagyományok Háza

-

Article Top Ad (AdSense)

A karácsonyi előkészületek négyhetes időszaka az advent, a csendes várakozás, reménykedés, befele fordulás napjai. A közösségi élet természetesen ilyenkor sem szünetel, hiszen ebben az időszakban szerveződnek, készülnek fel a betlehemesek, a kántálók és egyéb karácsonyi játékok előadói. 

A Hagyományok Háza idei rajzpályázatának témája a téli házaló népszokások, a Szentcsaládjárás, a pásztorok vesszőhordása, a kántálás (mendikálás), a betlehemezés, a névnapi köszöntés, a regölés vagy az aprószentek napi vesszőzés megjelenítése.  A pályázatot négy – óvodás, általános iskolás alsós, általános iskola felsős és középiskolás – korcsoportban hirdették meg. Az A4-es méretben, tetszőleges technikával készített alkotásokat névvel, e-mail címmel, telefonszámmal és a készítő nevével, életkorával ellátva várják a Hagyományok Háza címére, vagy online formában. 

Tavalyi díjazott

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A pályázati kiírásnak megfelelő alkotások beküldőit emléklappal jutalmazzák. A kiállítás anyaga megjelenik a  Hagyományok Háza weboldalán, a nyertes pályázatokat oklevéllel és tárgynyereménnyel is díjazzák, valamint megtekinthetők lesznek a Hagyományok Házában. 

A pályamunkák leadási határideje: 2020. december 4.

További információ és jelentkezés:

https://hagyomanyokhaza.hu/hu/node/5363

https://hagyomanyokhaza.wixsite.com/rajzpalyazat2020

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!