Ragadd meg a pillanatot, és ünnepeld a spontaneitást, a szabadságot!

-

A Ray-Ban márka új, eklektikus rövidfilmekből építkező kampánya azt a pillanatot ragadja meg, amikor csak te számítasz, és veled ünnepli a spontaneitást és a szabadságot. 

Élj a jelennek, ragadd meg a pillanatot, de maradj hű önmagadhoz – a Ray-Ban ezeket az értékeket állítja új kampánya középpontjába, és szükségünk is van a pozitív gondolatokra. Spontán, merész, szabad, de többről van szó, mint a megjelenésről, a hangulat, az életszemlélet a legfontosabb.

Éppen ezért a You’re On kampányt a márka különböző digitális kezdeményezésekkel indította el, melyek Ray-Ban-stílusban ünneplik a szórakoztató és spontán dolgokat. Az első ilyen aktivitás egy nemzetközi TikTok-tánc-kihívás, a #RayBanElevatorDance, melynek főszereplője az olasz tartalomkészítő, Giulia Penna, valamint a világ 10 másik legmenőbb TikTok-tartalomkészítője: @laurieelle (UK), @roxanne.off (Franciaország), @marekfritza (Németország), @aidamartorell (Spanyolország) és Giulia Vitaliti (Olaszország), valamint @bdash_2, @yvnghomie, @raino, @luiscervantes és @officiallizsanchez (USA). A tartalomkészítők egyéni stílusukban mutatják be Giulia mozdulatait, és arra buzdítják követőiket, hogy vegyenek részt a kihívásban a #RayBanElevatorDance hashtaggel. 

Másodikként a márka bemutat egy új Instagram-hatást, ezzel a Ray-Ban elindítja új időszámítását, amit az optikai szolgáltatásoknak és a márkakultúrának szentel. Az Instagram-filter kiemeli a Ray-Ban Authentic szemüveg előnyeit, így ezek még vonzóbbá válnak a közösségi médiában. A rövidfilmek a márka szerelmeseinek készültek, akik szeretnek lépést tartani az újdonságokkal.

Akár egy új pályát fedezel fel egy gamer Nomad modellben, akár egy State Street darabot választasz, a Ray-Banben minden tekintet rád szegeződik. Tudod, mit kell tenned: nézz a közönség szemébe, és mutasd meg, milyen, amikor félelem nélkül önmagad vagy!

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!