spot_imgspot_img
spot_img

Puzsér lerántja a leplet

-

Article Top Ad (AdSense)

Puzsér Róbert vállalta, hogy 2023. március 6-án az EXIT GENERÁCIÓ Homburg herceg c. előadása után, fontos kulisszatitkokról rántja le a leplet, miközben műértő szemmel beszéli végig az előadás létrehozásának esztétikai kérdéseit és rétegenként fejti le a darab mélyén lévő rejtélyeket a társulattal.

Az esemény csak az aznapi színházjeggyel rendelkezők számára ingyenes. A helyszín a 6SZÍN (1066 Budapest, Jókai utca 6.). Az előadás 19:00- kor kezdődik.

„Az esemény minden résztvevő számára a komfortzóna elhagyását
igényli, így reményeink szerint egy igazán különleges élményben lesz
része azoknak, akik március 6-a estét az EXIT GENERÁCIÓ csapatával
tölti.” – írják a szervezők

A heves vérmérsékletű kritikus nem kimondottan színházi kritikáiról híres. Valószínűleg kevés alkotócsapat akarná megmérni magát az ő mérlegén. Különösen nem egy ilyen ritkán játszott darab kapcsán. Mindezek mellett egy érdekfeszítő vitaestre lehet számítani a
darabról, az előadás megoldásairól, kihívásairól, a próbafolyamatról, az előadás mának szóló üzeneteiről.

Illúziók elvesztése, eltérő világképek ütközése. A hatalom árnyalt eszközei az alattvalók irányítására. Utazás a tudatalattiba.

Az est végén a nézőknek is lehetősége nyílik a párbeszédre az EXIT GENRÁCIÓ társulatával.

Puzsér Róbert beszélgető társai lesznek Kertész Péter, Porogi Ádám és Sipos György színművészek, Farkas Ádám rendező, Hárs Anna dramaturg, Miareczky Edit látványtervező.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!