spot_imgspot_img
spot_img

Legfontosabb a család

-

Article Top Ad (AdSense)

Aki nem követi Puskás-Dallos Peti pályafutását, még az is felismeri képről az X-Faktor mentorát. Az utóbbi időben egyre több helyen bukkan fel, de sokakban felmerül a kérdés, hogy pontosan hogyan vált közszereplővé? Igazából ki is az a Puskás-Dallos Peti, aki nem rég még csak Puskás Peti volt?

Hogyan vált híressé?

Nagyon röviden a tehetségének köszönhetően vált híressé. Kicsit hosszabban kifejtve pedig miután szerencsét próbált a 2005-ös Megasztárban, úgy érezte, hogy komolyabban kellene foglalkoznia az énekléssel és zenéléssel. Már akkor is folyamatosan dolgozott egy új dalon, egy új klipen, még egy új dalon, még egy új klipen…

A munkájának és rengeteg fellépésének köszönhetően egyre többen megismerték. Akik nem követték a Megasztárban, azok 2012-ben már biztosan hallották a hangját, amikor a The Biebers frontembere lett.

Nem csak a hangjára kíváncsiak ám az emberek. Színész nagyszülők és szülők nevelték, így gyerekként sokszor leste a színpadot, felnőtt éveiben pedig már őt lesték, és mai napig lesik a nézőtérről. A legtöbben mégis a híres tehetségkutató műsorból, az X-Faktorból ismerik. 2016-tól lett zsűritag és mentor.

Kép: Az X-Faktor zsűritagjai és mentorai, balról Puskás-Dallos Peti, Csobot Adél, ByeAlex és Gáspár Laci_RTL Klub

Közszereplő

A sok TV-s szereplése és egyre nagyobb népszerűsége kissé elsodorta a celeb világ felé. Egyszerűen kíváncsiak lettek rá az emberek, így egyre többet oszt meg a magánéletéről, egyre több cikkben szerepel, ráadásul egyre többen kezdték el követni a közösségi médián is.

Rajongótáborával igyekszik minél szorosabb viszonyt kialakítani. Koncertjei előtt és után próbál minél többet beszélgetni velük, hiszen tudja, hogy sokan nem csak a zene miatt vesznek koncertjegyet, hanem hogy lássák őt élőben, hogy beszélgethessenek vele személyesen. Ezt nagyon különleges dolognak érzi.

Még egy külön löketet adott ismertségének, amikor összejött Dallos Bogival, a csilingelő hangú énekesnővel, akivel másfél év ismeretség után össze is házasodtak.

Kép: The Biebers/Official_Facebook

Puskásból Puskás-Dallos

A leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy miért vették fel mindketten a másik nevét? A Puskás-Dallos vezetéknév egy igen modern húzás, a hátterében azonban egy kedves magyarázat áll. Peti büszke rá, hogy Bogi a felesége, így jó érzéssel tölti el, hogy mások egyből tudhatják, hogy kit vett el.

Mindkettőjük előtt családi példák állnak. Mindkét szülőpáros szereti egymást és kitartanak egymás mellett, ami miatt Petiéknek is nagyon fontos a család. Sőt, a legfontosabb. Peti egyszer úgy fogalmazott, hogy az életét nem magáért éli, nem magáért csinálja, hanem a családjáért, akikért felelősséget vállalt, akiknek ígéretet tett.

Szerelme, Bogi számára Peti az az ember, aki a hétköznapokban is ünnepnapokat teremt neki. Mondhatjuk, hogy egymásra talált a két énekes.

Kép: Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi_apuskaspeti_Instagram

Jótékony szív

Családja és karrierje mellett Petinek nagyon fontos a tudatosság az élet szinte minden területén. Amióta közszereplő, azóta egyre több karitatív tevékenységben vesz részt. Tudja magáról, hogy szerencsés életet él, miközben másoknak a legalapvetőbb dolgok is csak alig adatnak meg.

Szerinte, ha változtatni akarunk ezen, akkor nekünk kell megtenni az első lépést, azoknak, akiknek van legalább egy kis szabadidejük. Peti például szívesen megtanítja zenélni azokat a gyerekeket, akik alapjáraton nem férnek hozzá ilyen élményhez. A Füri ZeneTér az ő vezetésével jött létre, amin belül a Dalközi foglalkozás biztosít ennek a célnak helyet.

A Dalközi megkapta a Highlights Of Hungary kitüntető címet is. Peti viszont a kicsikben is bízik, hogy tovább adják a jócselekedeteket, hiszen nem minden a pénzről és a sikerről szól.

Kép: Puskás-Dallos Peti a Dalközi egyik foglalkozásán_nullahategy

Woodapest

Másik szívügye a környezetvédelem. Évek óta nem eszik húst, amitől mentálisan is sokkal jobban érzi magát. Egyáltalán nem hiányzik neki, viszont amikor teljesen vegán lett, akkor a sajtról nehezebb volt lemondania. Öccse motiválta, aki megelégelte a sok egészségtelen étkezést. Emellett nagy hatással volt rá Bambi, a kutyája is.

Faültetéssel is támogatja a környezetvédelmet. A Woodapest Egyesületével szépítik az országot. Instagram oldalán azt is kifejtette, hogy a faültetésnek szimbolikus jelentősége is van:

 „Amíg nem vagyunk tisztában azzal, hogy a fogyasztásunk azzal jár, hogy valahonnan elveszünk, akkor örök szélmalomharc lesz az életünk, de ahogy döntéseinket nem csak a piac határozza meg, talán sikerrel járhatunk abban, hogy megóvjuk egyetlen otthonunkat: a Földet. Bízom benne ezekkel a kicsinynek tűnő eseményekkel, mégis sikerül ennek a generációnak muníciót adni a 21. század kihívásaihoz.”

Kép: Puskás Peti – apuskaspeti_Facebook

(Forrás: DTK: Elviszlek magammal, Creator TV: Az én utam – Puskás Peti, közösségi média)

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!