Programajánló

-

Piac:

Hello Február – Hóköszöntő piacozás és lángosparti a Rómain

Helyszín: Nánási Udvar

2022. február 5., szombat 8:00

Február 5-én újra kinyitja kapuit a Római parti piac a Nánási Udvarban. A termelői alapanyagok mellet számos kézműves alkotások, fákkal ölelt környezet várja a látogatókat. Mindemellett ínycsiklandó lángosok, sült kolbászok és hamburgerek is lesznek.

Gardróbvásár:

Stylist Gardróbvásár

Helyszín: EASY Art Space

2022. február 5., szombat 12:00

Az EASY Art Space-ben stylistok által összegyűjtött ruhadarabokat vásárolhatnak meg a résztvevők kedvezményes áron. Az üzlet nemrégiben nyitott meg, újszerű és vintage ruhák várják a vásárlókat.

Nutella vásár:

Nutella Napok 2022

Helyszín: SUGAR! shop – Belváros

2022. február 4 – 6.

A Nutella világnapját minden évben február 5-én szokták ünnepelni. A SUGAR! shop ennek alkalmából három napig tartó vásárt rendez, ahol mindenféle nutellás finomságot lehet vásárolni. Többek között nutellás browniet, forrócsokit, pohárkrémet, macaronokat lehet megkóstolni, de még sok más nyalánkságból is lehet választani.

Kézműves vásár:

Markers’ Market Budapest

Helyszín: Turbina Kulturális Központ

2022. február 6., vasárnap 12:00

A havi rendszerességgel megszervezett Makers Market Budapest február 6-án újra kinyitja kapuit. A vásáron dizájnra és a kortárs kézművességre nyitott közönség egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhatnak a résztvevők.

Borkóstoló:

Borász az asztalnál – Zelna borkóstoló

Helyszín: Zengő Bár

2022. február 10., csütörtök 19:00

A Zengő Bár vendége a Zelna Borászat csapata lesz február 10-én. A rendezvény kötetlen, 6 tételes borsor várja majd a vendégeket, amelyeket érdemes sorra megkóstolni. Az érkezés nincs időhöz kötve, viszont ajánlott az elővételes jegy megvásárlása. A helyszínen palackozott borokat is lehet vásárolni.

Szólókoncert

Szabó Benedek

Helyszín: Hunnia Bisztró

2022. február 9., szerda 20:00

Szabó Benedek a Galaxisok frontembere február 9-én a Hunnia Bisztróban fog fellépni. A szólókoncerten a zenekar ismert darabjai, illetve néhány feldolgozás is elhangzik majd.

Lemezbemutató:

Góbé – lemezbemutató

Helyszín: Akvárium Klub

2022. február 11., péntek 19:00

A Góbé zenei világát leginkább a népi popzene kifejezés írja le a legjobban. A már 14 éve aktív zenekar rengetek helyen járt, többek között bejárták a Kárpát-medencét, dalaik számos jelentős platformon megjelent már. Február 11-én mutatják be negyedik nagylemezüket az Akvárium Klubban, az est előzenekara a Zajnal.

Színház:

Nyikolaj Vasziljevics Gogol: Egy őrült naplója – 200. előadás

Helyszín: Jurányi Ház és Suterene

2022. február 6., vasárnap 20:00

Az Egy őrült naplója új változatának bemutatása kerül megrendezésre. Keresztes Tamás mellett az előadás fontos része az általa tervezett díszlet, valamint az atmoszférát megteremtő loop, amelynek segítségével élőben születik meg az előadás zenéje. Gogol története 1834-ben játszódik, viszont napjainkban is aktuális jelentése van.

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!