spot_imgspot_img
spot_img

Pinktober a Hard Rock Hotel Budapestben

-

Article Top Ad (AdSense)

A mellrák elleni küzdelem hónapjának tiszteletére a folyton pezsgő Hard Rock Hotel Budapest is rózsaszínbe öltözik, és Pinktober kampányának részeként, négy héten keresztül, különböző aktivitásokkal várja mind szállóvendégeit, mind pedig a Sessions étterembe érkező érdeklődőket.

A Hard Rock Hotel Budapest a lánc első közép-európai szállodájaként március óta várja vendégeit a főváros szívében, hétről hétre megújuló, változatos, zenével kísért programajánlataival. A szálloda ezúttal a mellrák elleni küzdelem hónapjára rukkolt elő méltán kreatív ötletekkel, melyeknek köszönhetően számos lehetőséget biztosít vendégeinek és a nagyközönségnek az adományozásra, ezáltal pedig a mottójukban is visszaköszönő – „Love all – Serve all”, azaz „Szeress mindenkit – Szolgálj mindenkit” és a „Take time to be kind” vagyis „Szakíts időt a kedvességre” – Hard Rock életérzés megélésére. A hónap üzenetei a lobbiban is visszaköszönnek majd, az exkluzív dekorációnak köszönhetően. 

pink italok

 

Jótékonysági adománygyűjtés 

A Hard Rock Hotel Budapest egész hónapban változatos, rózsaszínbe bújtatott lehetőségeket biztosít a vendégeknek és az érdeklődőknek, a mellrák elleni küzdelem támogatására. Az adományokból összegyűlt összeget hónap végén az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítványnak ajánlják fel, akik köszönetképp a kampány teljes ideje alatt közreműködnek majd a szálloda személyzetének és vendégeinek mellrák megelőzés edukációjában. A befolyt adomány segítségével az alapítvány tovább folytathatja fellépését az emlőrák elleni küzdelemben, támogatva a nők egészségfejlesztését, valamint mozgósítva a szűrésre járó nőket, ezáltal is csökkentve az emlőrák miatti halálozást.  

„A Hard Rocknál úgy gondoljuk, hogy a Pinktober az év egyik legfontosabb időszaka, egy olyan ügy, melynek súlyát és fontosságát mindenkinek ismernie és terjesztenie kellene. Éppen ezért, az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítvánnyal való együttműködésünk mellett, egész hónapban további aktivitásokkal, így például a Pinktoberhez kapcsolódó menüvel, valamint a szálloda életében zajló tevékenységekkel és egy közösségi futással igyekszünk felhívni a figyelmet a megelőzés, valamint az érintettek támogatásának fontosságára” – mondta Jakab Gábor, a Hard Rock Hotel Budapest szállodaigazgatója. 

pinktober

Pinktober aktivitások 

Az 5 csillagos szálloda koncepciója, hogy teljes zenei és vizuális élményt nyújtson vendégeinek a budapesti Broadway-en. A szálloda Sound of Your Stay szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy a látogatók személyre szabott, ingyenesen igényelhető Fender gitárokon léphessenek fel szobájukban, erre a hónapra egyedülálló Pinktober music élménnyé válik a dedikált rózsaszín Fender gitároknak és a rózsaszín bakelit kollekciónak köszönhetően. A következő hetek során a vendégek 5 eurót adományozhatnak ezekre a szolgáltatásokra, melyet a szálloda minden esetben további 5 euróval egészít ki az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítvány támogatására. 

desszert

 

A Sessions bisztró is támogatja a Pinktobert 

A szálloda étterme, a Sessions vendégei emellett egy igazi Pinktoberre megálmodott desszertkülönlegesség, a Pink Dream Chocolate, a frissítő Fressia koktél, valamint a Pink crush mocktail közül is választhatnak, ha támogatni szeretnék az adománygyűjtést. A Sessionsben és a szálloda halljában található Constant Grind kávézóban egyaránt elérhető dedikált italok árának egy részét az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen alapítványnak ajánlják fel. 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!