spot_imgspot_img
spot_img

Pindroch Csaba is odavan az új magyar családi filmért

-

Article Top Ad (AdSense)

Pindroch Csaba szerint vérbeli amerikai filmet idéző díszletek között zajlik az „El a kezekkel a Papámtól!” forgatása profi csapattal, Dobó Kata koordinálásával. „Nagyon örültem, amikor megkaptam ezt a szerepet, hálás is voltam Katának, amiért rám gondolt a castingnál” – mondja a színész. – Gyakorló apaként jó érzés egy mesefilmben játszani. Már alig várom, hogy elvihessem a gyerekeimet a vetítésre. Katával még nem dolgoztam korábban, ez volt az első munkánk együtt és azt kell mondjam, ő egy olyan rendező, aki mellett biztonságban érezheti magát a színész. Igazi játékvezető, aki rendkívül finoman „asszisztál” a történethez és vezeti a stábot, fogja a színészei kezét. Nagyon sokat foglalkozik a kollégáival, ami szintén mellette szól – tényleg jó volt vele dolgozni, élveztem a közös munkát. Csodálatos díszletek és jelmezek vannak a filmben, mint egy igazi amerikai moziban, ahol még a legapróbb tárgy is igényes. Egy dolgot bánok csak, hogy keveset forgattam, mindössze három jelenetem volt eddig a filmben.”

Csaba könnyen azonosult Dr.Szilágyival, az általa megformált karakterrel. „Egy olyan közeli barátot alakítok, aki próbálja finoman befolyásolni a főszereplőt, hogy a párválasztás fontos kérdésében jól döntsön. A címben szereplő édesapát alakító Bokor Barnával eddig soha nem találkoztunk még, de a forgatások alatt olyan könnyen megtaláltuk a közös hangot, hogy a stábtagok azt kérdezték tőlünk, hány éve vagyunk barátok? A lezajlott felvételek óta is tartjuk a kapcsolatot, már találkoztunk a színházban is, és úgy néz ki ez nem csak egy filmvásznon eljátszott barátság kezdete lesz.”

Pindroch Csaba elárulta, hogy a való életben szeret-e tanácsot adni a közeli barátainak. „Régebben sokkal többször mondtam el a véleményemet, most már kétszer meggondolom. Az alkalmazkodás híve vagyok, ez jellemzi a kapcsolataimat is. Azt mondanám inkább, én egy olyan barát vagyok, mint az apuka a szülőszobán. Ott van, lehet fogni a kezét, és számíthatsz rá, mindig melletted áll.”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!