spot_imgspot_img
spot_img

Pénzügyekről egyszerűen mindenkinek

-

Article Top Ad (AdSense)

Mit tegyünk és mit ne megtakarításaink védelmében!

A kiadó új kiskönyvében a népszerű szerző páros végig érthető, hétköznapi, sőt igen humoros nyelvezettel próbál „vagyonokat is érhető” hasznos tanácsokat adni a pénzüket, vagyonukat felelősen kezelni kívánó hétköznapi emberek számára. Különösen figyelemre méltó ez a kérdés hazánkban, ahol történelmi előzmények révén még mindig évtizedes hátrányban vagyunk a felelős pénzügyi kultúra terén. A kötetben a szerzők rávilágítanak arra a tényre, hogy megtakarításainkat kezelni, azokat gyarapítani és végül hatalmas vagyont építeni nem akkora dolog, mint azt elsőre gondolnánk.

Ben Stein és Phil DeMuth lehetetlennek tűnő bravúrt hajtottak végre: tömör, átfogó pénzügyi  útmutatót készítettek. Sok olvasó nevetni fog, néhányan pedig sírni, kevesen fogják tudni letenni, és mindenki pénzügyi és személyes élményekkel gazdagodva fejezheti be ezt a nem mindennapi, 200 oldalas olvasmányt.

kiskönyv

Legyen ez az a könyv, ami segít abban, hogy vagyonod gyarapodjon!

A legtöbb befektetéssel foglalkozó kiadvány bemutatja a gyors meggazdagodás összes trükkjét.  Ez szemfényvesztés és hazugság. Ben és Phil elmondja, hogy nincsenek spéci trükkök, csak a józan ész, amire valamilyen oknál fogva nem szoktunk hallgatni. Azt tanácsolják, hogy ne legyünk az előítéleteink rabjai és merjünk kockáztatni. Ugyanis, ha fegyelmezetten betartunk néhány józan ésszel átgondolt és világos szabályt és előrelátóan takarékoskodunk, akkor biztonságos és gazdag nyugdíjas éveknek nézhetünk elébe.

A fejezetek átölelik a magán pénzügyek témakörét, kezdve a portfóliójában lévő részvény/kötvény aránytól egészen a vásárolni kívánt részvények vagy alapok típusáig.

Talán ez a kötet nem a legátfogóbb útmutató a személyes pénzügyekhez, de mindenképpen a legszórakoztatóbbak közé tartozik. Nagyszerű kiadvány azok számára, akik szeretik a helyén kezelni pénzügyeiket. Fiatal pályakezdőknek szintén hasznos lehet.

Bárkinek, akinek gyerekei vannak, akik egyszer (talán) egyetemre fognak járni, olvassák el ezt, és osszák meg velük, ha elérik ezt az életkort. Sok praktikus, mindennapi tanácsot olvashatunk a kiskönyvben melyek segítenek olyan megtakarítási program összeállításában, ami gyermekeink biztos oktatásának pénzügyi hátterét is biztosíthatja.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!