Pattanás – és foltmentes arcbőr a magabiztos megjelenésért

-

A bőr állapota számos külső és belső tényező függvénye. Ilyenek például a szennyezett levegő, az UV sugárzás, valamint életvitelünk minősége is, amelyhez hozzá tartozik hogyan étkezünk, vagy mennyire stresszesek a mindennapjaink. Bőrgyógyászati kutatások allapján ezen okok miatt gyakrabban jelenhetnek meg pattanások, melyek után zavaró nyomok maradhatnak az arcon. Az Eucerin DermoPURE termékcsalád legújabb fejlesztése az Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum és az Eucerin DermoPure Protektív fluid SPF 30 együttes használatával jelentős eredményt érhetünk el a foltok eltüntetésében.

Sokan jóval az akut pattanások eltűnése után is akne utáni jeleket tapasztalnak, amelyek akár több évig láthatóak maradnak. Ilyen esetekben túlzott mennyiségű melanin halmozódik fel, ezt hívják gyulladás utáni hiperpigmentációnak. Körülbelül minden második ember tapasztal ilyen foltokat, felmérések alapján a serdülők 95% -át és a felnőttek 40% -át érinti ez a probléma, férfiak és nők egyaránt fogékonyak lehetnek erre. 

Az Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum lehetővé teszi, hogy legyőzze a pattanás utáni foltokat 3 kulcsfontosságú tényezővel: 

  1. Aknét követő hiperpigmentáció elleni védelem: a szabadalmaztatott Thiamidol összetevőnek köszönhetően csökkentheti az akne következtében kialakult foltokat az arcbőrön és megelőzheti újbóli kialakulásukat. 
  2. Pattanások elleni védelem: a hozzáadott szalicilsav segít csökkenteni a pattanásokat, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) megnyugtathatja az irritált bőrt. 
  3. Mattító hatás: A termék a Szérum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít. A termék formulája könnyű, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Nem komedogén, tehát nem tömíti el a pórusokat.

A Hármas hatású szérum fokozott hatékonysággal rendelkezik, ha az Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30 -cal együtt használják. Az SPF 30 UVA/B szűrők megvédik a bőrt a pattanás utáni foltok napfény okozta sötétedésétől és megakadályozzák azok megjelenését, az antibakteriális Decanediol pedig segít megelőzni a foltokat. Az Eucerin által készített tanulmányokban résztvevő válaszadók arról számolnak be, hogy a termékek nemcsak életüket javították és megkönnyebbülést nyújtottak, hanem a leghatékonyabbak a pattanás utáni jelekkel szemben azok közül, amelyeket valaha is kipróbáltak.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!