Párizs szerelmesei és divatbolondok figyelem! Kijött az Emily Párizsban második évada!

-

Mindannyiunk nagy örömére és hosszas várakozás után december 22-től végre elérhető a Netflix kínálatában az Emily in Paris második évada.

Beharangozó

Hogy mire számíthatunk az Emily Párizsban második évadában? Természetesen csillogó-villogó ruha szettekre, szerelmi-háromszög okozta heves drámákra, munkahelyi afférokra, sok-sok pletykákra és bepillantás legtrendibb helyszínekre. IMDB-n Emily kalandjairól szóló epizódokra több mint 67 000 szavazat érkezett, összesítve 10-ből 6,9 csillagot kapott. Bár a sorozat meglehetősen megosztotta a közönséget, mi tűkön ülve várjuk a hírek szerint közelgő harmadik évadot. Vigyázat spoiler rész következik!

Emily Párizsban
Emily párizsi élete mindig tele van izgalmakkal
Fotó: wikipedia.com

Párizs vagy Chicago?

Emily továbbra is Párizsban él, karrierje egyre jobban virágzik a Savoirnál minden munkahelyi akadály ellenére. Az elsőnek kissé karótnyelt főnőkével Sylvie-vel is egyre jobb a kapcsolata, másik két kollégájával Luc-al és Julien-nel is már-már barátok. Emily chicagói főnöke ellátogat a marketingügynökséghez, akit mi különösen kedveltünk kissé hóbortos, de roppant szellemes karaktere miatt. Az évad végén jön a tetőpont, ugyanis Emilynek döntenie kell, hogy maradjon a varázslatos Párizsban vagy visszatérjen régi chicagói életéhez.

Szerelem vagy barátság?

Párizs
A séf Camillet vagy Emilyt választja?

Gabriellel együt töltött forró éjszakát követően csapódik le Emilyben, hogy lehet ez nem volt a legjobb lépés, hiszen Camille barátnője exével történt a kaland. Eközben megismerkedik Alfie-val, a jóképű angol férfivel, de folyamatosan őrlődik legbelül. Újra és újra feltör benne a bűntudat a bizonyos éjszaka miatt. Hogy enyhítse lelkiismeretét igyekszik összehozni a volt párt, több-kevesebb sikerrel. Próbálja titkolni, hogy lefeküdt Camille barátnője exével, de a lány egy véletlen folytán rájön és cselhez folyamodva megesketi barátnőjét, hogy soha többé nem kezdenek a séffel. Hogy végül összejön -e Alfie-val vagy Gabrielt választja és megmarad -e Camille barátsága az kiderül a sorozatból.

Mit tanulhatunk az Emily Párizsban sorozatból?

Emily próbálja egyensúlyban tartani az életét, de valahogy folyton drámai szituációkba csöppen és pont ez adja a sorozat izgalmát. Szerelem? Barátság? Munka? Bár könnyed kikapcsolódásnak tűnik, fontos és tanulságos mondanivalója van, ha kicsit jobban elgondolkozunk rajta. Mindannyian egyetértünk abban, hogy szeretnénk az élet különböző területein helytállni, boldogok lenni, színes életet élni, biztos karriert építeni. Természetesen ez nem olyan egyszerű. Bár kívülről nézve más életét jobban átlátjuk, hogy min kéne változtatni, mi jó és mi rossz, de a saját életünkben, mint Emily esetében már nem olyan könnyű…Izgatottan várjuk a folytatást.

További cikkeink hasonló témában:

Szórakoztató filmek az Oscar-díjas Emma Stone főszereplésével

A legjobb, munkáról szóló filmek

 

 

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!