Parfümből sosem elég! – újabb tippek Valentin-napra

-

Konganak a vészharangok, ugyanis nyakunkon a Valentin-nap! Ha te is az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást, akkor ez az összeállítás neked készült. Örvendeztesd meg te is varázslatos párod egy igazi érzéki illatkompozícióval!

A modern szerelem energiája

A Tiffany & Co. időtlen dizájnjai a mély emberi kapcsolatokat és a szerelmet ünneplik szerte a világon. A márka hű marad gyökereihez, a fókuszban továbbra is a szeretet és az elkötelezettség áll, a Tiffany & Love for Her és a Tiffany & Love for Him illatok pedig új fejezetet nyitnak a Tiffany parfümök történetében.

A parfümpáros tisztelettel tekint a szerelem különféle megnyilvánulásaira. Amikor két ember egymásra talál, energia szabadul fel, amely a boldogság és az optimizmus érzését gerjeszti. A harmonikus illatpár az ilyen érzelmi kapcsolódások és a szerelem különféle megfogalmazásai és kifejezésmódjai előtt tiszteleg. A Tiffany & Love illatok a márka első kísérlete a páros illatkategóriában, és egyben az első férfi illat Reed Krakoff kreatív irányítása alatt.

Mindkét illat kiemelt összetevője a kék lombú óriásfenyő. Ez az energikus fás jegy határozza meg a két illatot és köti össze őket, és egyben megidézi az ikonikus Tiffany Blue® színárnyalatot.

Szépsége virágában pompázó istennő

Az Olympéa blossom illatnedűjének finom rózsaszín árnyalata és a fekete virággrafika ötvözete váratlan kombináció, melyet Paco Rabanne divatkollekciói ihletettek. Az ikonikus üveg átlényegül, a nőiesség ódáját zengi, egyszerre érzéki, hódító és időtlen.

Legelőször a frissen lemetszett rózsaszál fűszeres illata libben fel, majd felsejlik a ragyogó feketeribizli sorbet a gondtalan fiatalság és az első megtapasztalások szédítő érzését megidézve. A virágok könnyedségének légies világa végtelenül érzéki kontrasztot alkot a csábítóan finom vaníliával és kasmír fával, találkozásuk során flörtöl egymással a két ellentét. Tökéletes akkord, pézsmás, puha és érzéki illat marad a nyomában.

A kettősség nyomán virágos-gyümölcsös illatkompozíció bontakozik ki, amely a vibráló és meglepetésszerű nőiesség szimbóluma. Az illat a boldogságot testesíti meg, óda az élet gazdagságához és ragyogásához, színe pedig olyan mint a rosé pezsgőé, csupa vidámság… és egyszerűen ellenállhatatlan.

A szenvedély és merészség ötvözete

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel. 2019-en jelent meg a Nina Rouge. Vörös, mely a szenvedély színe. Vörös, mely a merészség színe. A Nina Rouge bátran felvállalja egyedi ínyenc karakterét bourbon vanília és ropogós karamell illatfelhőbe burkolt citrusos jegyekkel, málnával, gardéniával és gyömbérvirággal. Függőséget okozó finomság.

A Nina Rouge hagyományához híven a Nina Ricci vadonatúj, ellenállhatatlanul csábító illata határozottan intenzív: Nina Extra Rouge, a szuperlatívuszok pazarul kényeztető ünneplése, ahol az intenzív virágos akkordok ínycsiklandó jegyeket ölelnek körbe. Mitől annyira merész? Az ínyencség magasiskoláját, a kényeztetés felsőfokát testesíti meg.

A Nina Extra Rouge illatüveget tetőtől talpig bársonyos hatású vörös lepel borítja és mintha valaki beleharapott volna a ropogós gyümölcsbe. Merész választás. A pazar vörös külső az eddigieknél még vörösebb belsőt rejt!

Önelfogadás és eredetiség

Bemutatjuk a Marc Jacobs Perfect-et, a Marc Jacobs Parfums játékos és váratlan új illatát. Ünnepelve az optimizmust, az önelfogadást és az eredetiséget, a Perfect illatot Marc Jacobs mantrája inspirálta: “Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok”, melyet egy “Perfect” feliratú csukló tetoválás szimbolizál Marc kezén.

Modern, ragyogó és nőies. A Marc Jacobs Perfect egy megnyugtatóan virágos és addiktív illat, melyet Domitille Michalon-Bertier parfümőr alkotott meg. Friss, virágos és letisztult jegyek harmonikus keveréke. Az illat a lédús rebarbara és a ragyogó nárcisz elegyével indít, amit a szívjegyben fellelhető, lágy mandulatej követ, míg az alapjegyben a cédrus és a kasmír dominál.

A divatház stílusához hűen, a Marc Jacobs Perfect üvege is a klasszikus és váratlan elemeknek elegáns ötvözésén alapszik. A kecses illatüveg teteje kupolaszerűen lekerekített, melyet egy aranyozott gallér egészít ki. A púderrózsaszín folyadék tökéletesen kiemeli az üveg játékos éleit. Míg az egész koncepciót az eklektikus és sokszínű kristály kupak koronáz meg, melynek minden egyes díszítő elemét maga Marc válogatta össze, ezzel is beleépítve saját, fesztelen stílusát a koncepcióba. A finom, matt, púderrózsaszín csomagolás egy óda a vintage illatok dobozához, melyet a benne rejlő üveg pasztell színű illusztrációja tesz tökéletessé. Ez a rajz a New York-i művész, Jacky Blue közreműködésével született.

 

 

 

 

 

 

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!