Parádés töklámpás ötletek – igazi művészetté vált a halloweeni tökfaragás

-

Jópár évvel ezelőtt a Halloween amerikai ünnepnek számított, mára viszont hazánkat is megfertőzte a töklámpások és a horrorisztikus élmények világa. Az őszi szünetben remek családi tevékenység lehet a közös faragás, hoztunk is néhány inspirációt az idei tökölődéshez!

Egyszerű, de nagyszerű

Nem mindenkivel volt nagylelkű az ég, amikor a kézügyességet osztogatták. Pontosan nekünk találták ki a töklámpások egybites verzióját. Egyszerűen elkészíthető és mutatós egyben, kell ennél több?

Töklámpás
Töklámpás kezdőknek | Fotó: Envato Elements

Töklámpás? Csináljuk másképp!

Ha kicsit megbolondítanánk az idei lámpásukat, akár egy égősorral is feldobhatjuk. Mutatós, könnyű megoldás és biztosan kicsit más lesz, mint a többi lámpás.

Töklámpás égősorral
Égősorral feldobott töklámpás | Fotó: Envato Elements

Disney töklámpás – Halloweenkor is

Ha szeretnénk egy kis mesevilágot csempészni az idei Halloweenbe, válasszuk ezt az aranyos és szívmelengető Mickey és Minnie párost. Könnyűnek semmiképp nem mondható, de ne adjuk fel, akkor sem, ha néhány tököt el kell használnuk, mire ilyen végeredményt kapunk.

Páros öröm

A szerelmespárok közös faragásba is kezdhetnek és akár egy ilyen végeredmény is születhet. Hát nem aranyos?

Barátságos töklámpás

Persze, tudjuk, Halloweenkor a rettegésé a főszerepe, de a számtalan hátborzongató dísz mellett igazán helyet kaphat egy kedvesebb ábrázatot megformáló lámpás is. Én idén erre szavazok, aztán majd meglátjuk, hogy sikerül.

Faragás nélkül is működik

Ha még pici a gyerkőc, érthető ha vonakodva adnánk faragószerszámot a kezébe. Viszont az sem megoldás, ha emiatt lemarad a halloween-i ünneplésről, úgyhogy nektek lett kitalálva ez a faragásmentes megoldás! Néhány vattakorong, anyagdarab és egy kis ragasztó – voilá!

Igazi szuperhősöknek

Akár egy szuperhőst is megidézhetünk a töklámpásunkon. Itt egészen pontosan Batman jele látható, de természetesen szabad a pálya például egy Superman logó is jó ötlet, ha a gyerkőcök inkább őt preferálják. A kisfiunk – vagy akár kislányunk – imádni fogja!

Őszi asztaldísz tökölődve

Roppant egyszerű és látványos asztaltdíszt kreálhatunk ha kézi faragás helyett, egy fúrót használunk. A látványvilág a kreativitásunkra van bízva, és egy kis virággal kiegészítve pompás őszi dekoráció lehet az otthonunkban.

Harry Potter fanoknak

Ez a tökfaragás tényleg igazi művészet! Csak ámulunk és bámulnk, micsoda alkotások születnek, például ez a Harry Potter remekmű, ahol a faragások által tisztán kirajzolódik a varázslófiú arca.

Töklámpás level 2000

Ez a remekmű biztosan nem fél óra alatt készült el, kézügyesség és sok-sok türelem kell hozzá! De abszolút megéri, a végeredmény káprázatos!

Forrás: Pinterest

7+1 könnyen és villámgyorsan elkészíthető szuper Halloween jelmez

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!