spot_imgspot_img
spot_img

Palotás Petra a szerelmet választotta a képernyő helyett

-

Article Top Ad (AdSense)

Mi lett vele? Az RTL Klub egykori csillaga ma már Németországban él, háziasszony, írónő és hobbicukrász. Egy kislánya született.

Bár színésznő szeretett volna lenni, édesanyja lebeszélte róla, inkább a műsorvezetés felé terelgette. Több kisebb televíziós szereplés után Petra csatlakozott az 1997-ben indult RTL Klub alap műsorvezető csapatához,  ahol a Bravo TV hozta meg az akkor  24 éves lánynak az ismertséget.  Tizenhat évet töltött a kereskedelmi csatornánál, számos műsort vezetett, a Reggeli című magazint, telefonos vetélkedőket, otthon- és utazási magazinokat.

Tele volt új ötletekkel, Te is jó nő vagy! címmel tanfolyamot indított 2005-ben, ahol egy profi csapat segítségével átalakította a nőket. 2006-ban pedig megjelent az első könyve, a Bangkok titkai, melyet azóta számos másik követett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Petra Palotás (@petrapalotas) által megosztott bejegyzés

2008-ig láthattuk képernyőn, ekkor drasztikusan megváltoztatta az életét. Németországba, Hamburgba költözött.

Külföldön talált rá a szerelem

 Sokáig várt a szerelemre, és amikor 2006-ban kalandos módon rátalát, nem habozott sokáig.

Férjét, Mirkót egy társkereső oldalon ismerte meg, ahova kíváncsiságból regisztrált. Egy kedvesen mosolygó férfi biciklizéshez keresett társat az Alpokba. Nem partnert, hanem túratársat, ám leírta, hogyan képzeli el az ideális nőt. Petra válaszolt neki, hogy minden illik rá, és és sajnálatát fejezte ki, hogy 1300 km-re lakik tőle. Ám 3 héttel később kiutazott Hamburgba a férfihoz.

Azért utaztam én hozzá, mert úgy gondoltam, ha esetleg nem működne köztünk a kémia, nekem Hamburgból könnyebb lenne lelépni, de máshogy alakult” – mondta el az RTL klubnak korábban. Egymásba szerettek, két évig távkapcsolatban éltek a 49 éves számítástechnikai szakemberrel, majd Petra feladta itthoni karrierjét és véglegesen hozzá költözött. Nem volt egyszerű döntés, ugyanis ekkor derült ki, hogy édesapja halálos beteg, és már csak néhány hónapja volt hátra. Már a gyermeküket várták Mirkóval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Petra Palotás (@petrapalotas) által megosztott bejegyzés

– Az volt a legnagyobb vágyam, hogy ő megérje az unokája érkezését

– Az utolsó napon, amikor repültem volna, azt mondtam, hogy nem megyek ki, Magyarországon szülök a párom nélkül, de édesapámnak az volt az utolsó kívánsága, hogy érkezzek meg a férjemhez. Nagyon nehéz döntés volt, de végül felszálltam a repülőgépre, és miután leszálltam, apu három órára rá elaludt – árulta el Petra az RTL Klub Isten veled, Magyarország! című műsorában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Petra Palotás (@petrapalotas) által megosztott bejegyzés

Először úgy tervezte, hogy csak egy évre hagyja el Magyarországot, és utána az egész család visszaköltözik majd a budaörsi házba. Az egy évből kettő lett, majd három, végül ott ragadtak, aminek ma már nagyon örül.

Bora 2009-ban született meg. Majd hat évvel később, 2014-ben, hét év szerelem után összeházasodtak. A család ma egy kertvárosi övezetben él, amit Petra nagyon szeret. Nem is vágyik arra, hogy hazaköltözzön, igaz sokat jár Budapestre a könyveihez kapcsolódó közönségtalálkozókra. Írónő lett, több  sikeres regény szerzője.  Kislánya tökéletesen beszél magyarul és németül is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Petra Palotás (@petrapalotas) által megosztott bejegyzés

Nem hiányzik neki a képernyő

Hamburgban senki sem ismeri fel, de ő ezt egyáltalán nem bánja, és azt sem, hogy kikerült a reflektorfényből. Hosszú ideig a magyar médiában sem lehetett látni, ám 2018-ban 25 kiló túlsúllyal jelen meg.Inzulinrezisztencia alakult ki nála. Orvosi és dietetikus segítséggel hatékony fogyókúrába kezdett és idővel rendbejött. Új hobbija is lett, cukrászkodik. Elképesztő tortakölteményeket készt, pedig nem tanulta a cukrászmesterséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Petra Palotás (@petrapalotas) által megosztott bejegyzés

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!