spot_imgspot_img
spot_img

Önvédelmi módszerek egy kemény nőtől, aki amerikai elnökök testőre is volt

-

Article Top Ad (AdSense)

Evy Poumpouras egy nagyon különleges nő. A világ legrégebbi elit alakulatánál szerzett tapasztalatot, dolgozott amerikai elnökök és családtagjaik testőreként, levezetett sok poligráfos kihallgatást is.

Golyóálló című könyvében a tapasztalatait osztja meg velünk, s közben megannyi remek stratégiát mutat arra vonatkozóan, hogyan védjük meg lelkileg és testileg is magunkat. Izgalmas tényeket és praktikákat közöl például arról is, hogyan olvassunk másokban, leplezzük le a hazudozót.

 

Egy amerikai titkos ügynök, aki túlélte a World Trade Center elleni terrortámadást

Evy Poumpouras igazán hiteles személy, ha a mások kiismeréséről, a veszélyhelyzet felismeréséről és kezeléséről van szó. Bámulatos, hogy mennyi mindenen van már túl. Ott volt a World Trade Center elleni terrortámadás idején az egyik irodában 2001. szeptember 11-én. Átélte, túlélte a borzalmakat.  Ösztönösen sietett mások segítségére. Igazi küzdő, harcos, életmentő. Golyóálló című könyvét elolvasva sok mindent megtanulhatsz tőle. Mi nagyon szerettük azt, ahogy mesél, ír, okosít. Ehhez a könyvhöz szeretnénk meghozni a kedvet.

önvédelmi -Golyóálló
kép:21.Század Kiadó

 

Önvédelmi trükkök

Evy az amerikai titkosszolgálat különleges ügynöke, emellett a New York-i Városi Egyetemen a büntetőjog és kriminalisztika adjunktusa is. Az emberi lélek nagy ismerője, aki a veszélyhelyzetre való reagálásokról is nagyon sokat tud. Leírja nekünk, hogy hogyan alakítsunk ki szellemi páncélt és miként találjuk fel magunkat egy veszélyhelyzetben és hogyan fojtsuk meg a félelmünket. Néhány tipp tőle:

 • Ragaszkodj a hatodik érzékedhez! Bízz az ösztöneidben! A tudatalatti észlelés ugyanis képes rendkívül finom jelzéseket is felfogni, még mielőtt azokat a tudatos elménk értelmezni tudná.
 • Iratkozz be egy harcművészeti kurzusra, olyanra, ahol nemcsak te támadsz, hanem vissza is ütnek.
 • Tedd sebezhetetlenné az otthonodat és a biztonsági rendszeredet! Lépésről lépésre leírja, hogyan tedd ezt.
 • Tedd sebezhetetlenné a közösségi oldaladat! Megmutatja, hogyan.
 • Óvd a személyes adataidat!
 • Harcolj ki magadnak tekintélyt!
 • Légy ellenragadozó! Ugye, érdekesen hangzik?
 • Ismerd meg a saját válaszreakciódat! A veszélyhelyzetre ugyanis háromféleképpen reagálnak a legtöbben: harc, menekülés, lefagyás. Tudd meg, hogy rád melyik jellemző.
önvédelem
kép:21.Század Kiadó

 

Így leplezd le a hazudozót

Evy az amerikai kémelhárítás képzett kihallgatója, a hazugság leleplezésének mestere. Rengeteg bűnözővel is beszélt, a poligráfos kihallgatások során megannyi tapasztalatra tett szert. Döbbenetes, hogy milyen hidegvérrel és profizmussal tudta, tudja kezelni a meredek helyzeteket is. Ugye, szívesen tanulnál tőle? Kis ízelítő a tippjeiből:

 • Ne egy-egy gesztust figyelj, hanem viselkedésmintákat.
 • Beszédes jelek kiszúrása, szemkontaktus figyelése, a szemmozgás is leleplező lehet – rajzokkal illusztrálja mindezt.
 • Leleplező mondatokból is sokat bemutat pl: Ne fújjuk már ezt fel. Tényleg annyira fontos ez? Nincs idő erre. Esküszöm az élő Istenre.
 • Ha valaki megtörtént dolgot mesél el, múlt időt használ. Figyelj arra, ha valaki jelen időben beszéli el a vele történteket, nagy eséllyel hazudik.

A hazugság leleplezéséről ebben a cikkünkben is olvashatsz:

https://bcoolmagazin.hu/a-hazugsag-rejtett-jelei-igy-leplezd-le-a-hazudozot/

Ha megtetszett Evy elképesztően izgalmas élete és érdekelnek a remek tanácsai, akkor a könyvet a 21. Század Kiadó oldaláról itt tudod beszerezni: 21.szazadkiado.hu/golyoallo-evy-pompouras

Kapcsolódó cikkeink:

Bűnügyi helyszínelő, aki izgalmas krimit írt – Interjú Törteli Eszterrel

Izgalmas rendőrségi történetek- A hét Cool embere: Dr. Váczi István volt rendőrkapitány

A pszichológusok legféltettebb titkai- Akarsz beszélni róla?

Szabadszájú önismereti könyvek vagány nőknek

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!