spot_imgspot_img
spot_img

Olcsó, szépséges karácsonyi díszek

-

Article Top Ad (AdSense)

A karácsonyi készülődés egyik legszívmelengetőbb része a díszítés, a varázslatos hangulat megteremtése. A lakás és a fenyőfa dekorálása közben a család is együtt lehet, és lelkedet is ünneplőbe öltöztetheted. A saját kézzel készített díszek évekkel később is kellemes emlékeket idézhetnek. 

Spórolhatsz is azzal, hogy házilag készíted el a dekorholmikat. 

 

Angyalkák

Hőre keményedő gyurmával és sóliszt gyurmával nagyon szeretek kreatívkodni. Remek alapanyagok, és a belőlük készített tárgyak hosszú ideig megmaradnak, ha vigyázol rájuk. A kifőzésre és sütésre is alkalmas gyurmák könnyen formázhatóak és hamar megszilárdulnak sütőben vagy forrásban lévő vízben, ezért gyerkőcökkel is lehet alkotni.

Angyalkákhoz itt van pár ötlet:

 

Gyöngyök kupakban

Ki gondolná, hogy néhány kupak akár a karácsonyfára is felkerülhet! Pedig igen! Ha ragasztót nyomsz a kis kupakokba, és rájuk szórsz gyöngyöket, akkor száradás után mutatós díszekké válnak.

 

Dekorgumis megoldások

A dekorgumiban az a legjobb, hogy egészen olcsó és rengeteg mindenre használható. Sokféle színben kapható, csillogós és arany változatok is vannak. Könnyű vele bánni, jól vágható, formázható. Néhány tipp, mi mindent lehet belőle kihozni:

 

Filccsodák

A filc is egy olyan kedvező áron beszerezhető alapanyag, amivel könnyű dolgozni és számtalan forma, alak, dísz készülhet belőle. A képek láttán biztosan neked is rengeteg ötleted támad.

Ha ékszerkészítéshez is megjött a kedved, ezt a cikkünket nézd meg:

 

Gyönyörű ékszerek szinte ingyen

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!