Nyárvégi vidámság – 4 szórakoztató könyv

-

Bár lassan bekopogtat hozzánk az ősz, még mindig erősen süt a nap, nyárillatot fúj a szél. Ha még nem köszönnél el a meleg évszaktól és a van időd kicsit a friss levegőn olvasni, akkor ezekkel a szórakoztató, humoros könyveket tudsz töltekezni.

Ha van cicád, ha voltál már érzelmi zsákutcában, s ha érdekel, milyen a boldogságnapló, akkor a gyűjteményünk darabjai közt találhatsz kedvedre való könyvet.

 

Egy könyvmoly élete

Ha szereted az olyan hősnőket, akik roppant introvertáltak, pasizásban félszegek, de szeretnek magukban másokon derülni, akkor Nina Hill történetét kedvelni fogod. Nina könyvmoly, a könyvek közt érzi igazán komfortosan magát, nem is vágyik pörgésre, nem igényli a nagy társasági életet. Szeret szemlélődni, imádja a kvízversenyeket és Phil nevű macskáját. Ám egy nap fenekestől felfordul a nyugalomra, sok olvasásra és bejáratott szokásokra épített élete. Felbukkan egy halom rokona, akiknek a létezéséről nem is tudott…

Abbi Waxman írónő nagyon szellemes kitérőket tesz a történet elbeszélése közben,s hozzánk, olvasókhoz is gyakran kiszól.

A könyvet a General Press Kiadó adta ki, itt tudod beszerezni: generalpress.hu/konyvek/egy-konyvmoly-elete

könyvajánló életmód
kép: General Press Kiadó

 

Segítség!?

Voltál már olyan életszakaszban, amikor úgy érzeted, megrekedtél? Mikor akármilyen hatásosnak tartott szemléletet, módszert, spirituális energiát, bármit, beengedtél volna az életedbe? Marianne Power újságíró igen, sőt, egy teljes könyvtárnyi gyűjteménye van önsegítő könyvekből! A Segítség!? című könyvében egy sokszor tragikomikus, sokszor szórakoztató boldogságkereső úton viszi végig magával az olvasóját. Olvasás közben biztosan sokan felszisszennek: ilyet én is érzetem már, ilyen helyzetben én is voltam már! Marianne egy éven át minden hónapban egy-egy önsegítő könyv utasítása, élettanácsai alapján éli életét. Emiatt aztán még jobban összezavarodik, és abszurdabbnál abszurdabb helyzetekbe kerül. Nagy adag öniróniával megírt igaz sztori.

A Cor Leonis Kiadó könyvét itt tudod beszerezni: konyvaruhaz.corleonis.hu/segitseg

 

önsegítő könyv ajánlója
kép: Cor Leonis Kiadó

 

Mi jár a macskám fejében?

Pohárból iszogató, kartont rágó, csukott ajtókon mindenképp bejutni akaró, zoknikat ajándékba szállító, doromboló, dagasztó kis ördögök a macskák. Te tudod, hogy mit miért tesznek? Ha kicsit macskaként gondolkodnál, Dr. Jo Lewis Mi jár a macskám fejében? könyvének segítségével megteheted. A díjnyertes brit állatorvos a legújabb macskapszichológiai kutatásokra támaszkodva értelmezi és magyarázza a kis szőrős állatkák kommunikációját, viselkedését, szokásait. A gazdagon illusztrált könyv azoknak is sok tanácsot tartogat, akik most tervezik otthonukat megosztani egy édes kis bársonytalpúval.

A HVG Könyvek oldalán tudod megnézni a könyvet, itt bele is olvashatsz: hvgkonyvek.hu/mi-jar-a-macskam-fejeben?

cicás könyv
kép:bcoolmagazin/R.Szabó Zsuzsa

Boldogságnapló

Ki vagy éhezve arra, hogy vidámabbnak, boldogabbnak lásd az életet? Szeretnéd a benned és körülötted lévő dolgokat, lehetőségeket más szemüvegen keresztül szemlélni?  Nagy Henriett Boldogságnaplója segít neked elkezdeni a szemléletváltást. A szemnek is kellemes rajzok és szövegelrendezés teret ad arra is, hogy a gondolataidat a megadott kérdéseknek és feladatoknak megfelelően rendszerezd, leírd. Külön érdeme a könyvnek, hogy az egyes fejezetekben könyveket, filmeket és videókat is ajánl a szerző.

A könyv a HVG Könyvek oldalán itt érhető el: hvgkonyvek.hu/boldogsagnaplo

Boldogság könyv
kép.bcoolmagazin/R.Szabó Zsuzsa

Cikkeink hasonló témában:

Szabadszájú önismereti könyvek vagány nőknek

Önismereti játék izgalmas, merész kérdésekkel

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!